Ντάνι Άλβες: Σοκαριστικές οι νέες λεπτομέρειες από την κατάθεση της 23χρονης

Συντάκτης: Share:

Η ισπανική εφημερίδα «La Vanguardia» δημοσίευσε νέα στοιχεία από την κατάθεση της 23χρονης που έχει καταγγείλει τον Ντάνι Άλβες για βιασμό, τα οποία ενισχύουν το σοκ αλλά και το βάρος των κατηγοριών κατά του Βραζιλιάνου.

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την κατάθεση της 23χρονης γυναίκας που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τον Ντάνι Άλβες.

Μετά τις πρώτες σοκαριστικές αφηγήσεις του «El Periodico», η ισπανική εφημερίδα «La Vanguardia» δημοσίευσε αυτολεξεί μέρος των δηλώσεων του φερόμενου θύματος, η οποία επέμεινε πως αντιστάθηκε στις πράξεις του Βραζιλιάνου, αλλά δεν μπόρεσε να γλιτώσει από τη σεξουαλική του επίθεση.

Συγκεκριμένα, η 23χρονη αναφέρει στην κατάθεσή της στις Αρχές:

«Ο Άλβες άρχισε αμέσως να φλερτάρει τρεις φίλες μου, άρχισε να τους κολλάει και να τις αγγίζει.

Δεν ήξερα τι υπήρχε πίσω από εκείνη την πόρτα, νόμιζα ότι θα ήταν ένας άλλος χώρος για τους VIP. Αντιστάθηκα αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός από μένα.

Ο Άλβες άρχιζε να μου ψιθυρίζει πράγματα στο αυτί που δεν τα καταλάβαινα, πρέπει να τα έλεγε στα πορτογαλικά.

Μπήκε πρώτος, ακολούθησα. Έκλεισε την πόρτα και πήγε πίσω μου, τράβηξε το χέρι μου και το έβαλε πάνω στο μόριό του.

Του είπα αμέσως ότι ήθελα να φύγω. Μου είπε ότι αυτό δεν ήταν δυνατόν και μετά μου ζητούσε συνέχεια να του πω ότι ήμουν η π@@@@@α του. Μου έπιασε το κεφάλι, μου το έσπρωχνε χαμηλά και μου ζητούσε να του κάνω στοματικό έρωτα».
Σημειώνεται ότι ο Ντάνι Άλβες έχει ζητήσει να μιλήσει εκ νέου στον ανακριτή, έχοντας ήδη παρουσιάσει τρεις διαφορετικές εκδοχές για το περιστατικό. Η ποινή του, αν αποδειχθεί ένοχος, υπολογίζεται σε φυλάκιση από τέσσερα ως δώδεκα έτη.