Όταν γράφει ο Τζόρνταν: Η… ταπείνωση του «δυνάστη»!

Συντάκτης: Share:

Ίσως είναι φτηνή δικαιολογία να θέλεις σαν Ολυμπιακός να κάνει μηνύσεις διότι δεν μπήκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα αποδυτήρια όπως ήθελε, ενώ ο στόχος του ήταν να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο για να προκαλέσει την αντίδραση του κόσμου που βρίσκονταν στις κερκίδες.

Ίσως η προπαγάνδα που έκαναν τόσο καιρό τα ελεγχόμενα «ερυθρόλευκα» Μέσα, τα φερέφωνα, τα Jukebox της Θεσσαλονίκης και οι δούρειοι ίπποι να ρίχνουν τη λάσπη τους στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και ότι δήθεν ο Ολυμπιακός παίζει την καλύτερη μπάλα.

Ίσως ο δανεισμός ποδοσφαιριστών σε ομάδες την τελευταία στιγμή (βλέπε Μάνο στον ΠΑΣ Γιάννινα) με πληρωμένα συμβόλαιο από τον ίδιο τον Ολυμπιακό. Είδαμε τη συμπεριφορά της ομάδας από την Ήπειρο στον αγώνα της Τούμπας, που ήταν προκλητικότητα. Αντιθέτως ο ΠΑΣ στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ήταν ανάλογη.

Όλα αυτά αποδείχτηκε ότι δεν έφταναν για να σταματήσουν την πορεία του ΠΑΟΚ προς την κορυφή. Στην αναμέτρηση της Τούμπας αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά ποιος έχει την καλύτερη ομάδα και ποιος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Η γύμνια πλέον του Ολυμπιακού φαίνεται. Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο τον νίκησε, αλλά τον διέσυρε και τον ταπείνωσε αγωνιστικά.

Ο ένας σύλλογος επενδύει στην προπαγάνδα και προσκυνάνε τα «γιουσουφάκια» και ο άλλος σύλλογος επενδύει σε ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας με μεγάλη αξία και ποιότητα.  Και αυτό πλέον το παραδέχεται το μεγαλύτερο κομμάτι των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων όλης της χώρας. Ο σύλλογος βαδίζει σε Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η ταπείνωση του δυνάστη είναι γεγονός!

ΥΣ: Υπομονή και προσοχή, καθώς έχουν μείνει ακόμα δέκα τελικοί…

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up