Πρωτοπορία στη… φιέστα της Τούμπας για τη Nova (pics)

Συντάκτης: Share:
Πρωτοπορία στη... φιέστα της Τούμπας για τη Nova (pics)

Νέα πρωτοπορία και καινοτομία από τη Nova, με την εισαγωγή νέων στατιστικών δεδομένων που σκοπό έχουν να αποτυπώσουν τις δραστηριότητες των βασικών πρωταγωνιστών στον αγωνιστικό χώρο: των ποδοσφαιριστών.

Η πρώτη συνδρομητική πλατφόρμα στην Ελλάδα εμπλουτίζει την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, με virtual στατιστικές αναλύσεις και άρτια εξοπλισμένα αυτοκίνητα εξωτερικών μεταδόσεων, τα γνωστά ΟΒ VANs, που εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των αναβαθμίσεων και βελτιώσεων που πραγματοποιήθηκαν για την αρτιότερη παραγωγή και κάλυψη των αθλητικών γεγονότων που προβάλλουν τα κανάλια Novasports.

Στη μετάδοση του πρόσφατου αγώνα ΠΑΟΚ – Λαμία για τη Super League, υπήρξαν για πρώτη φορά καταγραφές και αναλύσεις για τον τρόπο που οι δύο ομάδες ανέπτυξαν τον επιθετικό τους σχεδιασμό σε κάθε ημίχρονο, καθώς υπήρξε ανάλυση για τα σημεία που κινήθηκαν οι 22 ποδοσφαιριστές.

Πρωτοπορία… στην Τούμπα για τη Nova

Με την αποτύπωση αυτή μπορούν να εξαχθούν πολλά συμπεράσματα τόσο για την ατομική απόδοση, όσο και για την συνολική απόδοση της ομάδας και την πληρέστερη παρακολούθηση του αγώνα.

Η προσπάθεια αυτή ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο το brand name της Νova που είναι συνυφασμένο με τις ζωντανές και αποκλειστικές αθλητικές μεταδόσεις και την καινοτομία.

Πρωτοπορία… στην Τούμπα για τη Nova

Εκτός των διεθνών ερευνητικών προγραμμάτων (Sense και Cognitus ICT19) που έχει συμμετάσχει η Nova με ιδιαίτερη επιτυχία, τα τελευταία δύο χρόνια, η ψηφιακή πλατφόρμα της Κάντζας έχει αναβαθμίσει συνολικά την παραγωγή των αθλητικών, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την εμπειρία θέασης του συνδρομητή με τη χρήση τεχνολογικού εξοπλισμού αντίστοιχου με αυτών που χρησιμοποιείται στους τελικούς αγώνες μεγάλων διεθνών οργανώσεων.

Πρωτοπορία… στην Τούμπα για τη Nova

Στην προσπάθεια αυτή έγιναν και εκπαιδεύσεις των χειριστών και όλες οι μεταδόσεις καλύπτουν διεθνείς υψηλές προδιαγραφές ενώ, πλέον, υπάρχουν ευκρινή replay από πολλές κάμερες και λήψη στιγμιότυπων διεθνών προδιαγραφών. Με τον τρόπο αυτό ο θεατής νιώθει ότι βρίσκεται σχεδόν μέσα στον αγωνιστικό χώρο συμμετέχοντας στην προσπάθεια της αγαπημένης του ομάδας.

 

Πηγή: www.dailymedia.gr

Scroll Up