Σε τεντωμένο σχοινί η συνεργασία Acun – ΣΚΑΪ

Συντάκτης: Share:
Σε τεντωμένο σχοινί η συνεργασία Acun – ΣΚΑΪ

Σε τεντωμένο σχοινί είναι η συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Acun Ilicali.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας τους δεν είναι και στο καλύτερο σημείο ενώ είναι πλέον ορατό το «διαζύγιο». Οι διαφωνίες που υπάρχουν ως προς τα προγράμματα είναι σημαντικές ενώ τόσο το κανάλι όσο και ο Τούρκος παραγωγός προσπαθούν να βρουν την χρυσή τομή.

Όπως έχει γνωστό μέχρι σήμερα οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ απέκλεισαν στον Τούρκο παραγωγό κάθε ενδεχόμενο μετάδοσης του Survivor τη νέα σεζόν. Ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα κι έτσι θα ολοκληρώσει τον κύκλο του το καλοκαίρι. Πρέπει να πούμε βέβαια ότι πρόσφατα «πάγωσε» και το trailer συμμετοχής για το Voice.

Ο Acun όμως δεν κατέθεσε τα όπλα και πρότεινε το Exathlon, ένα ριάλιτι επιβίωσης που γυρίζεται σε χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Όπως αναφέρει η Realife στο κανάλι του Φαλήρου έχουν ήδη έτοιμο το Plan B σε περίπτωση που το διαζύγιο των δύο πλευρών οριστικοποιηθεί. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα μεγάλο βάρος θα πέσει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις» αν ο Κύπριος σκηνοθέτης και η ομάδα του κλείσουν τελικά στον ΣΚΑΪ.

Η συμφωνία είναι ακόμη στον «αέρα» καθώς το Τατουάζ μεταδίδεται ακόμη από τον ALPHA. Ο Κύπριος δημιουργός βέβαια και η ομάδα του έχει τονίσει ότι δεν μπορούν καλύψουν οκτώ ώρες την εβδομάδα στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό όπως αναφέρει η Realife γίνονται προσπάθειες για εξασφαλίσει των δικαιωμάτων του «Πιο αδύναμου κρίκου».

Όπως και να έχει οριστικές εξελίξεις με την ACUN Medya και τον ΣΚΑΪ θα έχουμε εντός των προσεχών ημερών.

Scroll Up