Χαμός με τον Var-ίστα του Άρης – ΠΑΟΚ στην Αλβανία: Αναφορές στον τοπικό Τύπο για σύλληψή του και απειλές κατά της ζωής του

Συντάκτης: Share:

Αρχικά τα αλβανικά ΜΜΕ δημοσίευσαν την είδηση πως « ο Τζουχίν Τζάγια, υπεύθυνος στο VAR στο Άρης-ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League, συνελήφθη για χρηματισμό και μάλιστα πιάστηκε επ’ αυτοφώρω». Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ «ο πρόεδρος της ομάδας Μπίλις τον δωροδόκησε ενόψει της αναμέτρησης με την Καστριότι. Στη γειτονική Αλβανία έχει ξεσπάσει σάλος, φυσικά, ενώ η αλβανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα να τον καταγγείλει στην UEFA».

Και λίγες ώρες αργότερα ήρθε άλλη είδηση… Τι ανέφερε αυτή; Ότι αναβλήθηκε το ματς της Μπίλις με την Καστριότι, διότι ο διαιτητής και οι βοηθοί του δέχθηκαν απειλές κατά της ζωής τους. Μάλιστα ο επικεφαλής της αλβανικής ΚΕΔ, Ταχίρ Καστράτι το επιβεβαίωσε.

Συγκεκριμένα, o Καστράτι ανέφερε ότι «οι συγγενείς του διαιτητή δέχθηκαν απειλές κατά της ζωής τους από άτομα κοντά στον Καστριώτικο σύλλογο και έχουμε ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς, αποφασίζοντας να μην παραστούν σε αυτή τη συνάντηση. Είναι προφανώς μια πολύ σοβαρή κατάσταση και τις επόμενες μέρες θα συναντηθούμε για να αποφασίσουμε τα βήματα που θα ακολουθήσου».

Τι συμβαίνει και τι ισχύει τελικά θα φανεί τις επόμενες ώρες. Επίσης σημειώστε πως διερευνάται τι συνέβη και την περασμένη εβδομάδα στο ματς της Καστριότι με τη Λάτσι που έληξε με 2-1 υπέρ των γηπεδούχων με τους φιλοξενούμενους να βλέπουν στο τελευταίο δεκάλεπτο να τους ακυρώνεται λανθασμένα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και να δέχονται το δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις.