Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός χωρίς Cosmote TV;

Συντάκτης: Share:

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, υποβιβάστηκε στην Α2 (αλλά αναμένει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ) κι ένα από τα βασικά ερωτήματα για την επόμενη ημέρα είναι το τηλεοπτικό συμβόλαιο των «ερυθρολεύκων».

Οι Πειραιώτες είχαν κλειστό συμβόλαιο με την Cosmote TV έως… φέτος. Προ μηνών υπήρξε κουβέντα για (τριετή) ανανέωση και υπήρξε κατ’ αρχήν συμφωνία, τέτοια που θεωρούνταν ότι απέμεναν μόνο οι υπογραφές. Θα ισχύσει η εν λόγω… κατ’ αρχήν συμφωνία;

Υπάρχει, από τη συνδρομητική, καλό κλίμα αλλά και προβληματισμός διότι είναι άλλα τα μεγέθη και τα δεδομένα αν ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Α2. Άλλωστε, με το συμβόλαιο που μόλις έληξε, η Cosmote TV είχε δεδομένα εξασφαλίσει να δείξει τρία ή τέσσερα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ετησίως: της regular season και των τελικών.

Επίσης, σε τυχόν σενάριο συμμετοχής της ΚΑΕ στην Αδριατική Λίγκα, κανένα κανάλι δεν είχε τα δικαιώματα στην Ελλάδα, ούτε ο Ολυμπιακός θα κερδίσει κάτι αν επιβεβαιωθεί το σενάριο να υπάρξει κεντρική τους διαχείριση από τη νέα σεζόν.

Αν τυχόν όμως βγει η Cosmote TV από το κάδρο… τι γίνεται; Ενδιαφέρον μπορεί να υπάρξει αλλά με μικρά ποσά, κακά τα ψέματα. Υπάρχει η Nova, υπάρχει η ΕΡΤ… Εως εκεί.

Να βάλουμε και το σενάριο του One Channel; Το ερώτημα όμως παραμένει: με τι συμβόλαιο, οικονομικώς;

Πηγή: dailymedia.gr