Πέρασε από την Ευκαρπία η ΑΕΛ, 1-0 τον Μακεδονικό

Συντάκτης: Share:

Ακόμη μία νίκη, για την ακρίβεια την 13η σε 15 αγώνες, πέτυχε η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 κερδίζοντας με 1-0 εκτός έδρας τον Μακεδονικό.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Βοσνιάδη επέκτεινε το αήττητο σερί της και παράλληλα «έσπασε» το εντός έδρας αήττητο του Μακεδονικού. Παράλληλα αύξησε τη διαφορά της από τον ΠΑΣ στους 16 βαθμούς, αν και η ομάδα των Ιωαννίνων έχει παιχνίδι λιγότερο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μούργος στο 38ο λεπτό , ενώ ο Μακεδονικός ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Χάσεκ στο 94΄.

Μακεδονικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Ταλιχμανίδης, Παντεκίδης, Σαραγιώτης, Ζανέλα (84′ Χασάνογλου), Παναγιωτούδης (46′ Χάσεκ), Αλμύρας, Ραμίρεζ (72′ Ζαφειράκης), Τοπαλίδης, Ταβάρες (64′ Σιχουρασβίλι), Τσουκάνης (46′ Σιμόνι), Κουϊρουκίδης.

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Βαφέας, Ηλιάδης, Κοσσονού, Μπαριέντος (82′ Παναγιωτίδης), Οικονόμου (64′ Στάμου), Μωραΐτης (82′ Τριμμάτης), Πασάς, Μούργος (82′ Τάχατος), Αντράντα (72′ Κ. Παπαγεωργίου).