Προφανώς στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν να συνδυάσουν το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Αμπερντίν με νίκη. Αυτή δεν ήρθε, αλλά η ισοπαλία δεν είναι… αρκετή για να μειώσει τη σημασία της πρόκρισης των ασπρόμαυρων στην επόμενη φάση του Conference League.
Ουσιαστικά αυτός ήταν ο δεύτερος ευρωπαϊκός στόχος που τέθηκε το καλοκαίρι. Ο πρώτος ήταν να φτάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους και ο δεύτερος να προκριθεί στον γύρο των νοκ άουτ αγώνων. Κάτι που το κατάφερε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πλέον απομένει ο… επόμενος στόχος που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο της διοργάνωσης και όλα όσα… θετικά μπορεί να φέρει αυτό. Σε κάθε περίπτωση, η χθεσινή ισοπαλία με την Αμπερντίν δεν αλλάζει πολλά, τουλάχιστον στους στόχους που έχουν τεθεί φέτος στον ΠΑΟΚ για την Ευρώπη.
- Tags: Conference League, Ευρώπη, ΠΑΟΚ