Μοίρασαν… αγάπη στο Christmas party του ΠΑΟΚ (pics)

Συντάκτης: Share:
Μοίρασαν... αγάπη στο Christmas party του ΠΑΟΚ (pics)

Με τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Λάζαρο Λάμπρου να δίνουν το παρών, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο christmas party της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας των δύο ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου, τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματα τους, ενώ το κλίμα όπως δείχνουν οι φωτογραφίες ήταν εξαιρετικό.

 

Μοίρασαν... αγάπη στο Christmas party του ΠΑΟΚ (pics) Μοίρασαν... αγάπη στο Christmas party του ΠΑΟΚ (pics) Μοίρασαν... αγάπη στο Christmas party του ΠΑΟΚ (pics) Μοίρασαν... αγάπη στο Christmas party του ΠΑΟΚ (pics) Μοίρασαν... αγάπη στο Christmas party του ΠΑΟΚ (pics) Μοίρασαν... αγάπη στο Christmas party του ΠΑΟΚ (pics) Μοίρασαν... αγάπη στο Christmas party του ΠΑΟΚ (pics) Μοίρασαν... αγάπη στο Christmas party του ΠΑΟΚ (pics) Μοίρασαν... αγάπη στο Christmas party του ΠΑΟΚ (pics) Μοίρασαν... αγάπη στο Christmas party του ΠΑΟΚ (pics) Μοίρασαν... αγάπη στο Christmas party του ΠΑΟΚ (pics) Μοίρασαν... αγάπη στο Christmas party του ΠΑΟΚ (pics) Μοίρασαν... αγάπη στο Christmas party του ΠΑΟΚ (pics) Μοίρασαν... αγάπη στο Christmas party του ΠΑΟΚ (pics)

 

Scroll Up