Παϊσιάδης: «Ξέρουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Συντάκτης: Share:

Ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, έκανε δηλώσεις με νόημα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ.

Παράλληλα, ο Παϊσιάδης αφιερώνει τον τίτλο στην Κ15 του ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, διότι της άξιζε το τρόπαιο, αλλά για άλλους λόγους δεν κατέκτησε.

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Ήταν μία μεγάλη στιγμή η κατάκτηση του Κυπέλλου, η οποία δικαιώνει την προσπάθεια όλη της χρονιάς, για μία ομάδα που από την αρχή όσοι ζούμε δίπλα της ξέρουμε ότι είναι αγωνιστικά η καλύτερη. Κάποιοι μπορεί να έχασαν την πίστη τους μετά τα τρία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, αλλά αυτοί που ζούμε την ομάδα και ξέρουμε ποια είναι αγωνιστικά, χωρίς προβλήματα τραυματισμών, ξέρουμε ότι είναι η καλύτερη, και το έχει αποδείξει στην κανονική περίοδο.

Θα ξαναμπούμε πάρα πολύ δυνατά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά την σημερινή κατάκτηση του κυπέλλου. Θέλω να πω συγχαρητήρια στους αθλητές, σε όλο το τεχνικό τιμ, και στον προπονητή, Γιάννη Καλμαζίδη, φυσικά. Ο Θανάσης Κατσαρής κάνει φέτος μία μεγάλη προσπάθεια, και φέτος είναι ο απόλυτος χρηματοδότης της ομάδας αυτής. Θέλω να αφιερώσω τον τίτλο στην Κ15 ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, που της άξιζε μία τέτοια φιέστα και δεν την έζησε».