ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά με… παρόν και ιστορία (pics)

Συντάκτης: Share:
ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά με... παρόν και ιστορία (pics)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψε ο σύλλογος βετεράνων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

 

Στην εκδήλωση της ζωντανής ιστορίας του Δικεφάλου έδωσαν το παρών και μέλη της ΠΑΕ, όπως ο Μάριο Μπράνκο, αλλά και νυν ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων», Μιχαηλίδης και Βιεϊρίνια.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι ομάδες Κ19 και Κ15 των «ασπρόμαυρων» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και η αντρική ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

 

ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά με... παρόν και ιστορία (pics) ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά με... παρόν και ιστορία (pics) ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά με... παρόν και ιστορία (pics) ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά με... παρόν και ιστορία (pics) ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά με... παρόν και ιστορία (pics) ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά με... παρόν και ιστορία (pics) ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά με... παρόν και ιστορία (pics) ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά με... παρόν και ιστορία (pics) ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά με... παρόν και ιστορία (pics) ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά με... παρόν και ιστορία (pics) ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά με... παρόν και ιστορία (pics) ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά με... παρόν και ιστορία (pics) ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά με... παρόν και ιστορία (pics) ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά με... παρόν και ιστορία (pics) ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά με... παρόν και ιστορία (pics)

Scroll Up