ΑΕΚ για την επιστολή Μαρινάκη: «Με ποια εξουσιοδότηση το κάνει αυτό; – Να μιλάει ως Super League για εγκληματικές οργανώσεις και συμμορίες»

Συντάκτης: Share:

Σε σχέση με την επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη τοποθετήθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Αλέξης Αλεξίου.

Η τοποθέτηση του κ. Αλεξίου αποτελεί επί της ουσίας την τοποθέτηση της ΑΕΚ «σε όσα εξοργιστικά αναφέρονται στην συγκεκριμένη επιστολή», όπως αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» κι αφορούν την Ένωση. Επίσης, όπως αναφέρει η ΑΕΚ, «θα διαπιστώσετε από όσα είπε ο κ. Αλεξίου, το εξωφρενικό είναι πως η συγκεκριμένη επιστολή που διαβάστηκε εκτός ημερησίας διάταξης από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, είναι σε επιστολόχαρτο της Super League, με την υπογραφή του προέδρου του Ολυμπιακού ως προέδρου της Super League!».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Αλεξίου: «Τι επιστολή είναι αυτή ακριβώς; Υπογράφει ο κ. Μαρινάκης με την ιδιότητα του προέδρου της Super League σε επιστολόχαρτο της Super League; Με ποια εξουσιοδότηση το κάνει αυτό κι αναφέρει σε επιστολή της Super League για κιτρινόμαυρα στρατόπεδα και κιτρινόμαυρη επιρροή; Ποιος είναι και μπορεί να το κάνει αυτό; Με ποιανού εξουσιοδότηση από την Super League το κάνει αυτό; Αυτά που γράφει πρώτα απ’ όλα είναι παράνομα γιατί ποτέ δεν έχουν ψηφιστεί και υιοθετηθεί από την Super League. Και φυσικά θα τεθεί και θέμα από πλευράς ΑΕΚ στην Super League. Αλλά είναι αναγκαίο εδώ να υπάρξει αντίδραση από την ΕΠΟ γιατί δεν είναι δυνατόν να έρχεται όποτε θέλει ο κ. Μαρινάκης και να μιλάει ως Super League για ασυδοσία, εγκληματικές οργανώσεις και συμμορίες. Δεν το επιτρέπουμε αυτό να ακούγεται για την ΑΕΚ. Δεν ανεχόμαστε από κανέναν τέτοιους χαρακτηρισμούς. Είμαστε εδώ ως ΑΕΚ, αλλά πάντα αποφασίζουμε με γνώμονα το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Πιο συγκεκριμένα για τα περί προσωρινής διοικούσας, ο κ. Αλεξίου τόνισε: «Γιατί ζητάει προσωρινή διοικούσα ο κ. Μαρινάκης; Επειδή υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα στον κ. Μπαλτάκο και τον κ. Φιλιππούση; Πριν αρχίσουν να μιλούν γι΄αυτό, όταν υποθέσουμε πως δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα, πάλι προσωρινή διοικούσα δεν ζητούσαν από τον Ολυμπιακό; Η ΕΠΟ έχει διοίκηση, εμείς εδώ είμαστε η διοίκηση και δεν υπάρχει κανένα έλλειμμα διοίκησης. Λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει παρανομία; Υπάρχει ατασθαλία; Τι υπάρχει; Ποια προσωρινή διοικούσα επιτροπή; Καταλαβαίνω πως υπάρχουν τα ιδιαίτερα συμφέροντα κάθε ομάδας, αλλά κάπου πρέπει να μπει κι ένα όριο».