Αφέθηκε ελεύθερος μετά την σύλληψή του ο διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς

Συντάκτης: Share:

Ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς o oποίος είχε σφυρίξει και το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός τον Νοέμβριο αφέθηκε ελεύθερος μετά από σύλληψή του στο πλαίσιο επιχείρησης της αστυνομίας για εξάρθρωση κυκλώματος πορνείας και σε συνέντευξή που παραχώρησε υποστήριξε πως βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

 Ο Βίνστσιτς αφέθηκε ελεύθερος και μίλησε στο Σλοβένικο “Vecer” για το τι ακριβώς συνέβη:

 “Βρέθηκα σε αυτό το ράντσο κατά τύχη. Έχω τη δική μου εμπειρία, ήμουν στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη για ένα επιχειρηματικό ραντεβού. Αποδέχτηκα μία πρόσκληση για γεύμα, που αποδείχτηκε πως ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου.

 Το μετανιώνω. Καθόμουν στο τραπέζι μαζί με τους ανθρώπους της εταιρίας μου και εντελώς ξαφνικά εισέβαλε η αστυνομία και έγινε ό,τι έγινε.

Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα που συνέλαβαν και είναι υπό κράτηση, ούτε είναι επιχειρηματικοί συνεργάτες μου.

 Ναι, είναι αλήθεια πως πήγαμε όλοι στο αστυνομικό τμήμα, ζήτησαν για μάρτυρες και όταν αποδείχτηκε πως δεν τους γνωρίζαμε, μας άφησαν να φύγουμε”.

 Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σλοβενίας, υπερασπίστηκε τον Βίντσιτς, λέγοντας μεταξύ άλλων:

 “Σύμφωνα με πληροφορίες που λάβαμε από επίσημες και ανεπίσημες πηγές, αλλά και από τον ίδιο τον Σλάβκο, δεν υπάρχει η παραμικρή υποψία εις βάρος του, ούτε εκκρεμεί δίωξη εις βάρος του

 Βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Τον είχαν προσκαλέσει σε ένα πάρτι που ήταν πολλά άτομα, δεν γνώριζε τους περισσότερους.

 Έγινε έφοδος, 15 άτομα συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσουν ως μάρτυρες.

 Ο Σλάβκο είναι ήδη στην Σλοβενία. Εκτιμώ πως αυτή η ιστορία είναι μία σειρά από ατυχή περιστατικά”.

 

 

 

 

Scroll Up