Αμπελάς: “Ο Άρης είναι σε καλό δρόμο”

Συντάκτης: Share:

Ο 47χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη που έχει διατελέσει και τιμ μάνατζερ των κιτρινόμαυρων, Αγαπητός Αμπελάς, φιλοξενήθηκε στον Flash 99,4. Ο παλαίμαχος αριστερός μπακ εργάζεται πλέον στον Διαγόρα στην πατρίδα του την Ρόδο. Φυσικά μίλησε για τον Άρη και είπε πολλά και σημαντικά…

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό είπε: « Όταν τελειώνεις την καριέρα σου σου μένουν κάποιες στιγμές. Αυτή η στιγμή μου ήταν απ’ τις πιο δυνατές και αξέχαστη. Και να θέλω να την ξεχάσω εγώ τη θυμούνται όλοι οι υπόλοιποι. Τότε πάντως χάσαμε άδικα».

Για το έπος της Μαδρίτης τότε που ήταν τιμ μανατζερ της ομάδας τόνισε: «Ήμασταν τυχεροί όσοι ζήσαμε εκείνη την πορεία. Ήταν μοναδικές βραδιές και νίκες. Όλοι μας εκείνη την περίοδο ήμασταν πανευτυχείς και ευχαριστημένοι»

Σχετικά με το θέμα που είχε προκύψει τότε με τον Κόκε ανέφερε: «Υπήρχαν, υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν θέματα στις ομάδες. Είναι ζωντανοί οργανισμοί που έχουν στις τάξεις τους διαφορετικές προσωπικότητες και είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν προβλήματα».

Για το εάν θεωρεί ότι ήρθε η ώρα του Άρη για έναν τίτλο σχολίασε: «Δεν υπάρχει το πρέπει. Θα τα καταφέρει. Είναι σε καλό δρόμο η ομάδα. Θα έρθει και ο τίτλος κάποια στιγμή. Θα ήθελα περισσότερη σταθερότητα και μεγαλύτερα διάρκεια.  Βέβαια αν εξαιρέσω τον Παναθηναϊκό που έχει ξεφύγει στη βαθμολογία οι υπόλοιποι είναι κοντά. Δε έχει χαθεί τίποτα και είναι στο χέρι του Άρη με καλή απόδοση στο β γύρο να ανέβει ψηλά».