Ανακοίνωσε την απόσυρση του από την διαιτησία ο Κοτσάνης!

Με επιστολή του προς την ΚΕΔ, ο Κώστας Κοτσάνης έκανε γνωστή την απόφαση του να σταματήσει την διαιτητική του καριέρα.

Ο Δραμινός ρέφερι στην επιστολή που έστειλε προς την ΚΕΔ εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, οι οποίοι είναι κυρίως τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν.

Αναλυτικά η επιστολή του:

«Αξιότιμε Κύριε Κλάτενμπεργκ, Αξιότιμα Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Θα ήθελα με την επιστολή μου να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να τερματίσω την ενεργό διαιτητική μου δράση μετά από 18 χρόνια. Δυστυχώς ο τραυματισμός από τον οποίο ταλαιπωρούμαι σε συνδυασμό με τις αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να χαίρομαι πλέον το παιχνίδι. Καθώς για εμένα ήταν πάντα ένα πολύ σοβαρό και δύσκολο χόμπι. Πάντα αντιμετώπισα τον χώρο χωρίς ιδιοτέλεια και με μεγάλο σεβασμό προς όλους.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ κ. Χατζησαρόγλου Γεώργιο και την διοίκηση του για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τον προηγούμενο πρόεδρο κ. Φωτίου Θεόδωρο και την διοίκηση του.

Επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη σε κάποιους ανθρώπους που με βοηθούσαν να διαβαίνω τα ‘’βουνά και τις πεδιάδες’’.

Ευχαριστώ ΘΑΝΑΣΗ,ΜΙΧΑΛΗ,ΣΤΑΥΡΟ,ΠΕΤΡΟ,ΘΟΔΩΡΗ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΚΟΤΣΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ