ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ: “Λύσσαξαν” με Ιβάν Σαββίδη! Τι γράφουν για Λιμάνι Θεσσαλονίκης και OPEN!

Συντάκτης: Share:

Είναι γνωστό ότι οι “δεινόσαυροι” της Ελλάδας με έδρα την Αθήνα και τον Πειραιά θέλουν να “εξαφανίσουν” από τη χώρα τον Ιβάν Σαββίδη, να τον διώξουν από τα πόδια τους στη Βόρεια Ελλάδα για να συνεχίσουν να κάνουν κουμάντο παντού και φυσικά να υποβαθμίζουν τη Θεσσαλονίκη…

Πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας “Παραπολιτικά” αναφέρεται και πάλι στον Ιβάν Σαββίδη και μάλιστα σύμφωνα με κάποιες δικές του πληροφορίες, θεωρεί βέβαιο ότι υπάρχει κινητικότητα για την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού Open και για το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Φυσικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από πλευράς Σαββίδη, ούτε περίπτωση πώλησης του Open υπάρχει, ούτε του Λιμανιού Θεσσαλονίκης. Προφανώς είναι τα όνειρα τα οποία κάνουν κάποιοι, για να φύγει ο Σαββίδης από την Ελλάδα…

Το δημοσίευμα αναφέρει:

“Εδώ και κάµποσο καιρό σάς γράφω για το σοβαρό ενδεχόµενο να υπάρξουν εξελίξεις µε επίκεντρο τον µεγαλοµέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και τις εν Ελλάδι επενδύσεις του.

Αυτή η ώρα έφτασε, αφού, όπως πληροφορούµαι από σχετικά αξιόπιστη πηγή, οι Αμερικανοί έχουν ασχοληθεί -και µάλιστα πολύ σοβαρά- µε τις ηµέρες και τα έργα του οµογενούς επιχειρηµατία.

Επί της ενασχόλησής τους φαίνεται πως έχουν ενηµερώσει (εκτός των άλλων) και την ελληνική κυβέρνηση, Το προσεχές διάστηµα να περιµένουµε εξελίξεις επί του συγκεκριµένου πεδίου. Και δεν µιλάµε για συστάσεις και κάτι ψιλά, αλλά περί κανονικού τελεσιγράφου.
Κινητικότητα

Βασική προτεραιότητα για τους Αµερικανούς είναι η αποεπένδυση από τον τηλεοπτικό σταθμό Open και ακολούθως εκείνο που τους απασχολεί είναι το λιµάνι της Θεσσαλονίκης. Σε σχέση µε το κανάλι του Ιβάν, µαθαίνω ότι υπάρχει µια κινητικότητα, που συνδέεται µε την πώλησή του”.