Αντσελότι: «Η Λίβερπουλ είχε περισσότερες δυσκολίες από εμάς»

Συντάκτης: Share:

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε πως θέλει να απολαύσει τον τελικό και πως δεν ανησυχεί ιδιαίτερα διότι η Λίβερπουλ είχε μια πιο δύσκολη σεζόν από την Ρεάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ στις 28 Μαϊου. Ο Ιταλός τεχνικός των «μερένγκες», ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ σε τελικό για 3η φορά (2005,2007), υποστήριξε πως και οι δύο ομάδες πρέπει να απολαύσουν τον τελικό.

Ξεκίνησε λέγοντας: «Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον τελικό του Champions League. Είναι φυσιολογικό να είσαι νευρικός όταν πρόκειται να αντιμετωπίσεις μια δυνατή ομάδα όπως η Λίβερπουλ, αλλά είμαστε χαρούμενοι. Δεν ανησυχώ, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο μέρος όπου πολλοί άλλοι θα ήθελαν Είναι το καλύτερο παιχνίδι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πρέπει να το απολαύσουμε».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Η Λίβερπουλ είχε περισσότερες δυσκολίες από εμάς τον τελευταίο καιρό, παίζει πολύ σημαντικά παιχνίδια για να προσπαθήσει να κερδίσει την Premier League, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα την επηρεάσει. Στο τέλος, ωστόσο, και οι δύο ομάδες θα ζήσουν την ίδια στιγμή. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα, αυτοί το Κύπελλο Αγγλίας. Είχαμε και οι δύο χαρά. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον τελικό του Champions League. Όλοι σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα: να κερδίσουμε τον 14ο. Δεν μας επηρεάζουν τα όσα γράφονται για τις μεταγραφές. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή. Το κίνητρο και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος».