Απάντησε ο Μακεδονικός σε Απόλλωνα Πόντου και έδωσε σκληρή απάντηση σε Διαγόρα!

Συντάκτης: Share:

Σκληρή απάντηση στον Διαγόρα με μπηχτή και για τον Απόλλωνα Πόντου, έδωσε ο Μακεδονικός με ανακοίνωσή που εξέδωσε το Σάββατο (21/1).

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ Μακεδονικός επιθυμεί να διευκρινίσει ότι τίποτα δεν έχει να χωρίσει με την ομάδα του Διαγόρα, τους φιλάθλους και τους σεβαστούς παράγοντες της.

Ο λόγος που ως σύλλογος προσκαλέσαμε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ, κ. Στιβ Μπένετ, να παρακολουθήσει την αναμέτρηση μεταξύ Διαγόρα Ρόδου και Μακεδονικού στο νησί της Ρόδου, και όχι τον εντός έδρας αγώνα μας με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, είναι ο ελάχιστος χρόνος που διαθέταμε μεταξύ του εν λόγω παιχνιδιού και της ανεπανάληπτα και ξεδιάντροπα «σφαγιαστικής» διαιτησίας που τύχαμε στο Πολύκαστρο την Δευτέρα (16/01), ώστε να προλάβουμε να συνέλθουμε από το «χειρουργείο» του διαιτητή κ. Λεωνίδα, να συνειδητοποιήσουμε τις επικίνδυνες συνέπειες που προκάλεσε στην ομάδα μας και να επικοινωνήσουμε με τον κ. Μπένετ.

Ταυτόχρονα, όμως, διαβάζοντας την ανακοίνωση του Διαγόρα Ρόδου, με λύπη διαπιστώνουμε την αδυναμία της διοίκησης του Διαγόρα να σταθεί στο ύψος που αντιστοιχεί στο όνομα του συλλόγου που εκπροσωπεί.

Τα υποτιμητικά λόγια με τα οποία εκφράζεστε, κύριοι, για μια εκ των ιστορικότερων ομάδων της Ελλάδος, θα σας ακολουθούν στο εξής για πάντα. Ιδρυθείς το 1928, ο Μακεδονικός διήνυσε μια πορεία εξέχουσα, τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την δις μετονομασία του σε «Μακεδονικός» για ιστορικούς λόγους, αρχικά το 1938 και, πιο πρόσφατα, με πρωτοβουλία του νυν Προέδρου του, κ. Παύλου Ανδρώνη, το 2008. Πιστέψτε μας, η συνείδηση των Ελλήνων έχει κατά νου την ιστορική πορεία του συλλόγου μας, ενώ όσοι παρακολουθούν την φετινή BetSuper League 2 αναγνωρίζουν, επίσης, την αξία του Μακεδονικού, χειροκροτώντας τους ποδοσφαιριστές μας στο γήπεδο ακόμα και όταν κερδίζουμε τις ομάδες που υποστηρίζουν.

Ο Μακεδονικός δεν έχει να λογοδοτήσει για τίποτα και σε κανέναν”.