ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Ολυμπιακός πληρώνει τον… Βιεϊρίνια!!

Συντάκτης: Share:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Ολυμπιακός πληρώνει τον... Βιεϊρίνια!!

Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Κώστας Τσιμίκας, είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι, όπου θα τον πουλήσει ο Ολυμπιακός…

αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, άσχετα εάν ο πολύ καλός μπακ της ομάδας του Πειραιά, είναι αναπληρωματικός του Γιαννούλη στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της πατρίδας μας.

Ο Τσιμίκας περιμένει να μάθει επισήμως από τον Ολυμπιακό πού θα συνεχίσει την καριέρα του (υπάρχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες, εκτός από τη Νάπολι) και το ποσό που τον κοστολογεί ο Ολυμπιακός είναι πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ.

Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια που συνδέει τον Τσιμίκα με τον… Αντρέ Βιεϊρίνια! Ο σημερινός παίκτης του Ολυμπιακού, πριν πάει στον Πανσερραϊκό, έπαιζε μέχρι τα 14 του χρόνια στον ΑΣ Νεάπολης, ομάδα που έχει σήμερα ο Βιεϊρίνια, έχει πάρει μάλιστα και ως δεύτερο συνθετικό, το όνομα του αρχηγού του ΠΑΟΚ! Λέγεται ΑΣ Νεάπολης-Βιεϊρίνια!

Αυτό σημαίνει ότι εάν πουληθεί ο Τσιμίκας στη Νάπολι ή σε άλλη ομάδα, τότε εκτός του Πανσερραϊκού που σίγουρα θα πάρει κάποια χρήματα (πιθανολογείται ποσό 150.000 ευρώ), γιατί τον είχε από 14 έως 16 χρόνων, δικαιούται ποσοστό για τροφεία και η ομάδα του Βιεϊρίνια!

Πιθανολογείται ότι ο ΑΣ Νεάπολης, στον οποίο έπαιζε ο Τσιμίκας, πριν να πάει στον Πανσερραϊκό, θα πάρει περίπου 100.000 ευρώ ως αποζημίωση τροφείων, γιατί ο Τσιμίκας έμαθε μπάλα στη Νεάπολη και μετά τον ανέβασε ο Σάκης Αναστασιάδης στην πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού.

Αυτός που είναι υποχρεωμένος να πληρώσει την ομάδα του Βιεϊρίνια θα είναι φυσικά η ομάδα που πουλάει τον Τσιμίκα, δηλαδή ο Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά πληρώνει τον ΑΣ Νεάπολης-Βιεϊρίνια!!!

 

 

Scroll Up