ΑΠΟΦΑΣΗ: Τρεις μεταγραφές κάνει ο Καρυπίδης τον Ιανουάριο για τετράδα και κύπελλο!

Συντάκτης: Share:

Έχει “τρελαθεί” ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, με την ήττα 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννενα και ψάχνεται με τα αίτια της συντριβής, αλλά παράλληλα έχει πάρει και τις αποφάσεις του…

Θα φέρει τρεις μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου, με στόχο την είσοδο του Άρη στην τετράδα και τη συμμετοχή του στην Ευρώπη και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπου θα παύσουν τα λάθη του παρελθόντος.

Ο Άρης έχει αγωνιστικούς 17 βαθμούς και όχι 11 που παρουσιάζεται στη βαθμολογία, κέρδισε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους 17 βαθμούς, με τους οποίους κανονικά θα ήταν τέταρτος στη βαθμολογία και με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα, θα ήταν δεύτερος με 20 βαθμούς, μαζί με την ΑΕΚ!

Τώρα έχει 11 βαθμούς, γιατί ακόμη δεν ξεκαθάρισε το θέμα της προσφυγής στο CAS, όπου επίσης εκκρεμεί η υπόθεση του Σκοπιανού Λάσκοφ για να πάρει πίσω τους 6 βαθμούς.

Παρόλα αυτά, ο Θόδωρος Καρυπίδης ετοιμάζεται για τον Ιανουάριο, θέλει να φέρει τρεις παίκτες στον Άρη για να σιγουρέψει την έξοδο στην Ευρώπη και να διεκδικήσει το κύπελλο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, κάποιοι παίκτες να φύγουν, αυτοί που δεν έχουν δείξει τίποτα στον φετινό Άρη και να έρθουν παίκτες που να διψάνε για διάκριση!