ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει τον Ιανουάριο, εάν…

Συντάκτης: Share:

Η εθνική Νέων με αρχηγό τον Γιώργο Κούτσια νίκησε 2-0 την Πορτογαλία στους Μεσογειακούς της Αλγερίας, αλλά δεν προκρίθηκε, παρ’ όλα αυτά, έμεινε το στίγμα του ΠΑΟΚ σε αυτή την προσπάθεια, αφού 7-8 παίκτες της εθνικής Νέων είναι παίκτες του ΠΑΟΚ!

Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος σκοράρει παντού, όπου κι αν παίζει: Εθνική Νέων, ΠΑΟΚ Β, είχε βγει πρώτος σκόρερ στην Κ17 και Κ19, αλλά ακόμη δεν έχει πάρει ευκαιρία από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για να δείξει ότι αξίζει να παίξει στον ΠΑΟΚ, προφανώς επειδή δεν τον πάει ο Ρουμάνος.

Το πιο πιθανό είναι να απογοητευθεί ο Κούτσιας, που τώρα έχει άδεια και θα ενσωματωθεί στην ομάδα μετά την άδειά του και θα κάνει προετοιμασία με τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος πιστεύει στην αξία του, αλλά αυτός που πρέπει να πιστέψει είναι ο Λουτσέσκου.

Απαραίτητη σημείωση: Το συμβόλαιο του Κούτσια με τον ΠΑΟΚ λήγει του χρόνου το καλοκαίρι, άρα εάν δεν γίνει επέκταση μέσα στους επόμενους μήνες, θα έχει το δικαίωμα να πάει σε όποια ομάδα επιλέξει από την 1η Ιοαυνουαρίου 2023.

Δεν θα είναι κρίμα να χαθεί αυτό το ταλέντο από τον ΠΑΟΚ, το οποίο εάν έπαιρνε τις ευκαιρίες του Μουργκ, του Τέιλορ ή ακόμη και του Ελ Καντουρί θα είχε δείξει εάν μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ…

Για να λέμε την αλήθεια, είναι αδικία αυτό που συμβαίνει με τον Κούτσια…