ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Δεν τους αρέσει να είναι υγιής ο ΠΑΟΚ, δέχεται πόλεμο ο Σαββίδης, όλος ο ΠΑΟΚ στο πλευρό του”!

Συντάκτης: Share:

Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ είναι γνωστή, όπως επίσης και το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει στο Ροστόφ και δεν έχει έρθει στην Ελλάδα εδώ και δυόμιση χρόνια…

αλλά όταν μιλάει ένας άλλος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, για τον Ιβάν Σαββίδη, τότε έχει βάση η τοποθέτησή του, όπως αυτή του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάση Χατζόπουλου, που ρωτήθηκε στον FOCUS 103,6 FM για τα 10 χρόνια του Ιβάν στον Δικέφαλο του Βορρά και απάντησε:

-“Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ, σώθηκε το ποδόσφαιρο με την παρουσία του, αλλά βοήθησε και βοηθάει όλα τα τμήματα του συλλόγου και φυσικά και το μπάσκετ. Δέχεται όμως, τεράστιο πόλεμο από τα κέντρα εξουσίας της Αθήνας, γιατί δεν αρέσει ο ΠΑΟΚ να είναι υγιής. Δεν θέλουν να έχουν την υγεία που έχει και τη δύναμη που του δίνει ο Σαββίδης με την οικονομική του επιφάνεια. Το έργο του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ είναι τεράστιο και εάν υπάρξει και μια στραβή χρονιά δεν πειράζει, η επόμενη θα είναι πολύ καλή, όσο υπάρχει ο Ιβάν. Είμαστε όλοι δίπλα του, σε οτιδήποτε ζητήσει, τη στήριξη και την αγάπη όλου του κόσμου του ΠΑΟΚ, την έχει, φυσικά και την δική μας”.

Για το νέο γήπεδο: “Τεράστιο έργο, το “παλάτι” του ΠΑΟΚ, ένα όνειρο όλου του λαού του ΠΑΟΚ, που μόλις ολοκληρωθεί, θα αλλάξει επίπεδο η ομάδα και όλος ο σύλλογος, θα το δείτε. Το όραμα του Ιβάν είναι όνειρο όλων των ΠΑΟΚτσήδων…”