ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έχει bonus ο Όλαφ Ρέμπε, εάν διώξει τα συμβόλαια που δεν θέλει ο ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Share:
ΕΚΤΑΚΤΟ: "Τινάζει τη μπάνκα" με τη μεταγραφή σέντερ φορ ο ΠΑΟΚ!

Η παρουσία του Όλαφ Ρέμπε στον ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς και όπως δείχνουν οι πρώτες κινήσεις του Γερμανού τεχνικού διευθυντή ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΧΟΣ στον φετινό ΠΑΟΚ!

Ο στόχος είναι αυτός που ανέφερε από την πρώτη συνέντευξη Τύπου και ο Αμπέλ Φερέιρα: “Η διοίκηση μου είπε να προωθήσουμε νέους παίκτες και να ανανεώσουμε την ομάδα γενικώς…”

Πάνω σε αυτό το πλάνο δουλεύει και ο Ρέμπ, ο οποίος εκτός από τους παίκτες που προτείνει και φέρνει, έχει και ένα άλλο ρόλο: Να διώξει τα ακριβά συμβόλαια που δεν θέλει ο ΠΑΟΚ!

Αυτό έκανε έως τώρα και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, εάν η ομάδα περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί τότε θα πρέπει να ανανεωθεί το έμψυχο υλικό με παικταράδες !

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αποκαλύπτουμε σήμερα ότι ο Όλαφ Ρέμπε έχει bonus  στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, για όποιο μεγάλο και “βαρύ” συμβόλαιο καταφέρνει να απαλλάξει τον Ιβάν Σαββίδη, εφόσον δεν θέλει ο προπονητής τον αντίστοιχο παίκτη!

Για όποιο συμβόλαιο παίκτη που βρίσκεται σε εφεδρεία και καταφέρνει ο Ρέμπε να το “λύσει” (όπως Στοχ), παίρνει κι αυτός το δικό του “δώρο” από τον Ιβάν/

Άρα, μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλα συμβόλαια έως 5 Οκτωβρίου, εάν και εφόσον….

Scroll Up