ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κι αυτοί οι δυο παίκτες του ΠΑΟΚ, μπαίνουν στο “κάδρο αποχωρήσεων”!

Συντάκτης: Share:

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, αλλάζει και μειώνει τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ, που πλέον θα διεκδικήσει τίτλους στην Ελλάδα και θα έχει το χρόνο ο Λουτσέσκου να προετοιμάζει την ομάδα του, καλύτερα από άλλες, όπως ο Ολυμπιακός, ο Άρης και ο Παναθηναϊκός, που θα έχουν υποχρεώσεις στην Ευρώπη, όσο αντέξουν φυσικά στα νοκ-άουτ μέχρι να φτάσουν στους ομίλους και εάν φτάσουν τελικά.

Αυτό σημαίνει για τον ΠΑΟΚ ότι το ρόστερ είναι μεγάλο για διεκδίκηση τίτλων στην Ελλάδα, αλλά κανένας δεν γνωρίζει σήμερα, εάν είναι και ικανό να πάρει τίτλο, κάτι που θα φανεί στην πορεία και είναι καθαρά θέμα και δουλειάς, προπονητή και παικτών.

Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις ενδείξεις, θέμα συζήτησης αποτελεί η παρουσία συγκεκριμένων παικτών στο ρόστερ, που δεν μπορούν να προσφέρουν όπως οι Μουργκ, Τέιλορ, Ζαμπά, κάτι που έγινε γνωστό την περασμένη Κυριακή, όταν ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή να βρεθεί λύση να λυθούν τα συμβόλαιά τους, που επιβαρύνουν το ταμείο με 2,5 εκ. ευρώ.

Ακολουθούν οιΚούρτιτς, Αουγκούστο, που είναι υπό παραχώρηση, με δεδομένες κάποιες προτάσεις που υπάρχουν, οι οποίες όμως δεν είναι τελικές και δεν ικανοποιούν τον ΠΑΟΚ σε αρχικό στάδιο.

Υπάρχουν όμως και παίκτες που δεν έχουν προσφέρει σχεδόν τίποτα στην ομάδα και τα συμβόλαιά τους είναι υψηλά, όπως οι Ελ Καντουρί, Ζίφκο Ζίφκοβιτς, που μπαίνουν κι αυτοί πλέον στο “κάδρο” των συζητήσεων για λύση συμβολαίου, αν και εδώ τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, γιατί οι παίκτες αυτοί ανανέωσαν φέτος με απαίτηση Λουτσέσκου (είναι κολλητοί του, αλλά αυτό είναι απίστευτο να πληρώνει ο ΠΑΟΚ κολλητούς του προπονητή για να κάθονται).

Θα μπορούσαν να μπουν στις θέσεις των Ελ Καντουρί, Ζίφκο Ζίφκοβιτς παίκτες από την Β ομάδα, όπως ο Κωνσταντέλιας και ο Ταλιχμανίδης, να τους δοθούν ευκαιρίες και να κερδίσει κάτι ο ΠΑΟΚ, να βγάλει δυο νέους από τα σπλάχνα του.

Πρέπει να το καταλάβει όμως και ο ακριβοπληρωμένος Λουτσέσκου (1,8 εκ. ευρώ το χρόνο παίρνει το τιμ).