ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΠΑΟΚ επέλεξε Γερμανό διαιτητή για το CAS και ο Ολυμπιακός θέλει Ιταλό!

Συντάκτης: Share:

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να «κλειδώσει» η σύνθεση του δικαστηρίου στο CAS που θα εξετάσει την ίδια μέρα και ώρα τις δυο υποθέσεις που αφορούν το θέμα της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει επιλέξει Γερμανό διαιτητή και η πλευρά των «ερυθρόλευκων» Ιταλό, ενώ η ΕΠΟ έχει παραιτηθεί του δικαιώματος επιλογής δίνοντας το ελεύθερο στο CAS να επιλέξει τον τρίτο και τελευταίο δικαστή.

Από τη στιγμή που θα κλειδώσει η σύνθεση του δικαστηρίου αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τον ορισμό της ημερομηνίας που θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης και φυσικά ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι προφανής και υπάρχει και η αισιοδοξία ότι αυτό θα γίνει, δηλαδή θα έχουμε την απόφαση πριν το τέλος των πλέι οφ.

Για την συγκεκριμένη διαδικασία να θυμίσουμε πως το CAS διαμήνυσε στους «ερυθρόλευκους» ότι στις 29 Μαΐου (όταν και εκπνέει το χρονικό περιθώριο που έχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός να καταθέσει τον φάκελο της δικής της προσφυγής) θα στείλει ταυτόχρονα στις δύο ομάδες τα υπομνήματα των αντιδίκων τηρώντας ίσες αποστάσεις και αδιάβλητη την διαδικασία.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όχι με… πονηριά όπως έκανε απέναντι στο CAS, αλλά ασκώντας τακτική μπούλινγκ είχε επιχειρήσει να πάρει τις θέσεις του ΠΑΟΚ από την ΕΠΟ που αρνήθηκε να συναινέσει, όπως όφειλε να κάνει άλλωστε.

Σε ότι αφορά το θέμα της Επιτροπής Δεοντολογίας όπου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε υπόμνημα ζητώντας να διευρυνθεί το κατηγορητήριο, κάτι που βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν δεν είναι και τόσο… απίθανο.

Scroll Up