ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ την ήθελε η ΑΕΚ και την πέτυχε!

Συντάκτης: Share:

Η απόφαση της ΕΠΟ που ανακοινώθηκε για αναβολή του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο κύπελλο, ήρθε ως συνέχεια των πληροφοριών που υπήρχαν ότι η ΑΕΚ θα επιδίωκε την αναβολή, επειδή δεν έχει τερματοφύλακες να αγωνιστούν και οι Ιρανοί παίκτες της λείπουν με την εθνική τους ομάδα, ενώ ο Χατζησαφί που έμεινε στην Αθήνα, έχει κορονοϊό, άρα δεν θα αγωνιζόταν έτσι κι αλλιώς, την Τετάρτη!

Πάτησε πάνω στα χιόνια που έπεσαν στην Αθήνα, τα οποία φυσικά θα σταματήσουν με το ξημέρωμα της Τρίτης και έδωσαν “εντολή” από την ΑΕΚ στους παραγοντίσκους της ΕΠΟ να κάνουν έκτακτη σύσκεψη και να αποφασίσουν  την αναβολή του αγώνα κυπέλλου, για τους παραπάνω λόγους.

Η ΑΕΚ πέτυχε αυτό που ήθελε, έβαλε τους παράγοντες της ΕΠΟ να βγάλουν και ανακοίνωση, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι η χιονόπτωση θα σταματήσει, οι δρόμοι και τα γήπεδα της Αθήνας θα καθαριστούν και αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και το πρωί της Τετάρτης, ημέρας διαξαγωγής του αγώνα ρεβάνς.

Είναι απίστευτο το γεγονός ότι δεν περίμεναν την Τρίτη να δουν την εξέλιξη της κακοκαιρίας και μετά να πάρουν την απόφαση αναβολής του αγώνα κυπέλλου και πήραν από το βράδυ της Δευτέρας οριστική απόφαση, επειδή ΦΥΣΙΚΑ το ήθελε η ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ ήθελε να παίξει κανονικά την Τετάρτη, η ΑΕΚ δεν ήθελε και αυτό έγινε! Αυτή είναι η αλήθεια!