ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τότε έγινε “Άρης” η κ. Σακελλαροπούλου, υποψήφια Πρόεδρος Δημοκρατίας!

Συντάκτης: Share:

Είναι πλέον γνωστό ότι η υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, είναι φίλα προσκείμενη αθλητικά στην ομάδα του Άρη…

αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, αν και η καταγωγή του πατέρα της είναι από την Σταυρούπολη Ξάνθης.

Η κυρία Σακελλαροπούλου, έγινε “Άρης” από τη μεγάλη ομάδα του Γκάλη, του Γιαννάκη και των άλλων «παιδιών»…

Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα ομολογούν ότι ο πατέρας της κας Σακελλαροπούλου, Νίκος, ήταν από τους πιο πιστούς φίλους του Άρη με συνεχή παρουσία στο ποδόσφαιρο και κυρίως στο μπάσκετ, έχοντας… μυήσει πολλούς φίλους του και φυσικά στην αγαπημένη κόρη του Κατερίνα, στην λατρεία για τον Άρη.

Μάλιστα η υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έχει βρεθεί πολλές φορές στο Παλέ ντε Σπορ βλέποντας αγώνες του πάλαι ποτέ Αυτοκράτορα Άρη, της ομάδας μπάσκετ του έφτασε σε τρία φάιναλ φορ Πρωταθλητριών και σάρωνε τους τίτλους στην Ελλάδα, ενώ έχει παρακολουθήσει και πάρα πολλούς αγώνες του Άρη στο Χαριλάου (τώρα «Κλ. Βικελίδης») κατά το παρελθόν!

Ο πατέρας της, Νίκος, ο οποίος θεωρείται ο… μέντοράς της και στην νομική επιστήμη, αλλά και στην αγάπη της για τους κιτρινόμαυρους, ήταν επίσης δικαστικός και ως αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ενώ ήταν ανάμεσα στους δικαστές του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση Κοσκωτά. Λέγεται, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, πως ήταν εκείνος που καταψήφισε την καταδίκη του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ θεωρούνταν από τους κορυφαίους δικαστικούς της χώρας, κάτι που λέγεται τώρα και για την κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Σήμερα πάντως, έκλεισε τον λογαριασμό της στο Facebook, αποχαιρετώντας τους φίλους της και γράφοντας: “Καταλαβαίνετε για ποιο λόγο…”

ΜΕΣΑΙΟ ΘΕΜΑ 146

ΚΑΠΕΛΟ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΤΙΤΛΟΣ: Ο Άρης κατά του ντόπινγκ!