ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Τσάκου: Δεν διάβασαν το βούλευμα και κάλεσαν τον ΠΑΟΚ σε απολογία”!

Συντάκτης: Share:

Αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά κατά όλων των μελών της Επιτροπής επαγγελματικού Αθλητισμού, είναι ο Ιβάν Σαββίδης και ο γιος του Γιώργος, δίνοντας μάλιστα τη σχετική εντολή στον νέο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας του Δικεφάλου, τον ποινικολόγο, Δημήτρη Τσάκο.

Η απόφαση είναι να πάει κόντρα η ΠΑΕ σε όσα προσπαθούν να την εμπλέξουν και η δήλωση του κ. Τσάκου στην Live, είναι χαρακτηριστική: “Τα μέλη της επιυτροπής κάλεσαν σε απολογία τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν διάβασαν το βούλευμα, παρά μόνο τις ημερομηνίες που εγγράφονται σε αυτό. Η ουσία είναι άλλη και θα κληθεί ο πρόεδρος κ. Τζουλάκης να δώσει απαντήσεις, για την κλήση σε απολογία, που είναι νομικώς και δικονομικώς, απαράδεκτη. Το βούλευμα είναι αμετάκλητο και η κλήση σε απολογία είναι έξω από το Νόμο, γιαυτό και θα κληθεί ο πρόεδρος να δώσει εξηγήσεις , όπως και τα μέλη της επιτροπής, για τις διαδικασίες, αλλά και την δημοσιοποίηση και προσβολή των προσωπικών δεδομένων, κάτι που δεν επιτρέπεται από το Νόμο”.

Για το τι θα κάνει η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ: “Θα το δείτε κατά την ημέρα της ακροάσεως, αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις τα μέλη της επιτροπής και να εξηγήσουν γιατί κάλεσαν σε απολογία τον ΠΑΟΚ και τον Γιώργο Σαββίδη, που δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα και δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα, ούτε εις βάρος του ΠΑΟΚ, ούτε εις βάρος του Γιώργου Σαββίδη/ Φαίνεται ότι έπρεπε να ταλαιπωρηθεί ο ΠΑΟΚ, έξω από δικονομικά δεδομένα”.

Και κάτι ακόμη: “Η εντολή από πλευράς Σαββίδη είναι να ασκήσουμε όποιο δικαίωμα έχουμε και να προσωρήσουμε σε αγωγές κατά μελών της ΕΕΑ, σε σύσκεψη την οποία κάναμε, όλοι οι εμπλεκόμενοι, ακόμη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, τα οποία μου ανέθεσαν εν λευκώ, όπως και ο πρόεδρος, την υπόθεση αυτή. Η προθεσμία για αγωγή κατά μελών της ΕΕΑ, για την ταλαιπωρία και την απώλεια διαφυγόντων κερδών, στην υπόθεση της πουϊδιοκτησίας δεν έχει παρέλθει και η εισήγησή μου, που έγινε αποδεκτή, είναι να προχωρήσουμε σε άμεση κατάθεση αγωγής κατά μελών της ΕΕΑ”.