ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αυτά έγιναν στο Καραϊσκάκη, από την αρχή μέχρι το τέλος!

Συντάκτης: Share:
Ζητάει να ανοίξουν οι κάμερες στο Καραϊσκάκη η Αθλητική Βία

Δεν είναι όλα «αγγελικά πλασμένα» στην Ελλάδα, ούτε είναι «εκκλησία» τα γήπεδα, φυσικά μεταξύ αυτών και η Τούμπα, αλλά όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής, γύρισαν πολλά χρόνια πίσω, το ποδόσφαιρο.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, όπως τουλάχιστον αναφέρονται από στελέχη του ΠΑΟΚ, που ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας.

Πίσω από το πούλμαν της αποστολής, υπήρχε ένα βανάκι που μετέφερε τρία-τέσσερα διοικητικά στελέχη και κάποια άτομα της ασφάλειας της ομάδας, τα οποία μπήκαν κανονικά στο γήπεδο, αλλά η αποστολή «φρέναρε» 150 μέτρα πριν την είσοδο των αποδυτηρίων, επειδή δεν άνοιγε μια πόρτα, προφανώς είχε τελειώσει η μπαταρία του κομπιούτερ που την άνοιγε (sic) και έτσι οι παίκτες αναγκάσθηκαν να περπατήσουν 150 μέτρα, δεχόμενοι εκεί ύβρεις και αποδοκιμασίες από οπαδούς του Ολυμπιακού, που βρέθηκαν δίπλα από το πούλμαν και κάποιοι μάλιστα προσπάθησαν να επιτεθούν στον Μάκη Γκαγκάτση, φωνάζοντας: «Γκαγκάτση, δεν άφησες τον Μαρινάκη να μπει στην Τούμπα, έτσι;»…

Ένας αστυνομικός, σύμφωνα με καταγγελία του ΠΑΟΚ, χτύπησε με την ασπίδα του στο χέρι τον Κάρολ Σφιντέρσκι, χωρίς βέβαια να τον τραυματίσει σοβαρά, άλλωστε ο Πολωνός έπαιξε κανονικά, αλά αυτό το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον ΠΑΟΚ και επισήμως.

Θα σταλεί μάλιστα ανάλογη καταγγελία στα αρμόδια όργανα της ΕΛ.ΑΣ., όπως έλεγαν χτες το βράδυ τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στα αποδυτήρια δεν συνέβη το παραμικρό πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά οι συνοδοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τα διοικητικά στελέχη και κάποιοι της ασφαλείας, οδηγήθηκαν σε… μπουθ και όχι σε σουϊτα, όπως γινόταν συνήθως και εκεί είδαν με μεγάλη τους έκπληξη ότι η φιλοξενία του Ολυμπιακού περιελάμβανε 4 πατατάκια, 1 κόκα κόλα, 1 πορτοκαλάδα, 1 γκαζόζα, 24 μικρά νερά και 4 σακουλάκια ξηρούς καρπούς!

Κανένας φυσικά δεν αντέδρασε, αλλά το γεγονός δείχνει και τις προθέσεις του Ολυμπιακού, όσον αφορά στη φιλοξενία, ενώ οι συγκεκριμένοι δεν υπέστησαν καμία απολύτως πίεση, είχαν βέβαια μαζί του και άνδρες της ασφάλειας του ΠΑΟΚ, αν και στη σύσκεψη της Κυριακής «κόπηκαν» τρεις άνδρες – σεκιούριτι (κοινώς «φουσκωτοί»), που ήθελε να περάσει ο ΠΑΟΚ στη λίστα του, αλλά δεν τους δέχθηκε ο Ολυμπιακός.

Στο ημίχρονο και ενώ τα πράγματα ήταν τεταμένα στα αποδυτήρια, κατέβηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος από διάφορους και προσπάθησε να προσεγγίσει τα αποδυτήρια των διαιτητών, θέλοντας να μπει μέσα για να διαμαρτυρηθεί.

Τον είδε ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ και πρώην διεθνής διαιτητής, Δημήτρης Σαραϊδάρης, ο οποίος κινήθηκε να πλησιάσει κι αυτός λέγοντας: «θα μπούμε κι εμείς μέσα, εάν μπει ο πρόεδρος», εκείνη όμως τη στιγμή ένας άνδρας της ασφάλειας του προέδρου του Ολυμπιακού τον απώθησε βίαια με το χέρι στο πρόσωπο και είχε διαθέσεις να τον χτυπήσει με την ατάκα «Πάρε δρόμο από δω ρε συ, τι θέλεις εδώ;».

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και είπε στον άνθρωπο της ασφάλειάς του: «Τι κάνεις ρε συ; Σταματήστε. Τι είναι αυτά που κάνετε;» και όλοι έκαναν πίσω, ενώ ο Μαρινάκης έφυγε για την σουίτα του και δεν μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Ο Σαραϊδάρης είπε στους συνεργάτες του «μπορεί να έφαγα ένα πρεσάρισμα, αλλά ο στόχος επετεύχθη, ο Μαρινάκης δεν μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών».

Μετά τη λήξη του αγώνα δεν συνέβη το παραμικρό, γιατί είχαν αποχωρήσει οι πάντες και είχε ηρεμήσει όλος ο κόσμος, ενώ οι συνοδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στο μπουθ, κατήγγειλαν ότι δεν είχαν κινητά τηλέφωνα, είχαν μπλοκάρει, μόλις μπήκαν στο γήπεδο και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον «έξω κόσμο», αλλά δεν μπορούσαν να μπουν και στο ίντερνετ. Τα κινητά «ξεμπλόκαραν» μόλις βγήκαν από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Scroll Up