ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ και απίστευτο: Ο “B – Ολυμπιακός” ψάχνει έδρα στη… Θεσσαλονίκη! Το υποψήφιο γήπεδο είναι αυτό!!

Συντάκτης: Share:

Η απόφαση των “σοφών” της Superleague 2 να βάλουν τον Ολυμπιακό Β στον Βόρεια όνιλο της κατηγορίας, προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και αλλαγές, που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SFINA.GR, ο Ολυμπιακός Β, η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, που θα παίξει και με τον ΠΑΟΚ Β του Πάμπλο Γκαρσία και όλες τις υπόλοιπες ομάδες του βορείου ομίλου, θέλει να δημιουργήσει έδρα στη Θεσσαλονίκη!!

Μόνιμη έδρα! Έχουν βρει μάλιστα ένα ξενοδοχείο στην περιοχή της Ανατολικής θεσσαλονίκης, το οποίο και θα νοικιάσουν, για να μένουν εκεί οι παίκτες της ομάδας Ολυμπιακός Β, ενώ παράλληλα ψάχνουν για έδρα, γι αυτό και προσέγγισαν τους ανθρώπους του Απόλλωνα Καλαμαριάς!

Θέλουν να έχουν έδρα στην Καλαμαριά και να παίζουν στην δεύτερη κατηγορία, ενώ στο ξενοδοχείο που θέλουν να νοικιάσουν, θα μπουν κάμερες παντού και θα υπάρχει φρούρηση όλο το 24ωρο.

Το κάνει αυτό ο Ολυμπιακό Β γιατί όλοι οι αγώνες του θα είναι στον Βορρά,εάν έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη, δεν θα χρειάζεται να κατεβαίνει φυσικά στο Ρέντη και θα ειναι μόνιμα εδώ.

Την πληροφορία ότι θέλουν έδρα στην Καλαμαριά, την επιβεβαίωσε στο SFINA.GR ο κ. Τάκης Μπαλτίδης, ο οποίος είπε: “Όχι μόνο ο Ολυμπιακός Β, κι άλλες ομάδες θέλουν έδρα στο γήπεδό μας, όπως και ο ΠΑΟΚ Β, θα δούμε…”

Τα υπόλοιπα σελίγο…