Αβραάμ Περσίδης: Πήρε θέση για την κατάσταση στον Απόλλωνα Πόντου -“Κάντε την αυτοκριτική σας!

Συντάκτης: Share:
Αβραάμ Περσίδης: Πήρε θέση για την κατάσταση στον Απόλλωνα Πόντου  -"Κάντε την αυτοκριτική σας!

Ο πρώην πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων» τοποθετήθηκε μέσω facebook κάνοντας λόγο για ανακρίβειες από την πλευρά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

 

Παράλληλα κάλεσε τους παράγοντες του συλλόγου να κάνουν την αυτοκριτική τους για τη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.

 Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αβραάμ Περσίδης:

 «Έτυχε να παρακολουθήσω τη συνέντευξη του με πολλές ιδιότητες προπονητή του Απόλλωνα κυρίου Καλαϊτζίδη.

 Προς μεγάλη μου έκπληξη ειπώθηκαν τεράστιες ανακρίβειες ως προς τον τρόπο που ενεπλάκη στην ομάδα.

 Πιο συγκεκριμένα, και επειδή είμαι το ένα εκ των δύο προσώπων στα οποία αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, και του οποίου όλως τυχαίως και περιέργως, δυσκολεύτηκε να θυμηθεί το όνομά μου η αλήθεια είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

 Εσείς ήρθατε και ενδιαφερθήκατε για την εμπλοκή σας στα του Απόλλωνος και οι συναντήσεις μας έγιναν για το σκοπό αυτό στο Mistral, με την παρουσία του τότε προέδρου του Μ.Γ.Σ. Απόλλων, κ. Αλ. Νεράντζη, τη μαρτυρία του οποίου μπορώ να επικαλεστώ ανά πάσα στιγμή, οπότε μου ζητηθεί.

 Είμαστε αναγκασμένοι να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς…στην εποχή που αναφερόμαστε, ήταν ένα σωματείο με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ όνομα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας, με ΜΗΔΕΝΙΚΑ χρέη και 26 ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής…..για τα δεδομένα της κατηγορίας του και με πλειάδα ανθρώπων που έτρεχαν για την ομάδα, με γήπεδο ιδιόκτητο και σε κατάσταση καλύτερη από ότι είναι σήμερα…και με δύο υποψήφιους αγοραστές που αγαπούσαν τον Απόλλωνα.

 Μην προσπαθείτε να βρείτε ένοχους για την κατάσταση στην οποία περιήλθε ο Σύλλογος.

 Αποκλειστικά δικές σας ήταν οι επιλογές σε όλες τις ενέργειες… Και το αποτέλεσμα αυτών είναι ότι βιώνουμε σήμερα.

 Επομένως…κάντε την αυτοκριτική σας!

 Τέλος επιφυλάσσομαι να αναφερθώ μελλοντικά και διεξοδικά στα του Απόλλωνος».

 

Scroll Up