Ανακούφιση στον Απόλλωνα Πόντου: Εγκρίθηκαν οι ανανεώσεις

Συντάκτης: Share:

Εγκρίθηκαν από την ΕΠΟ οι ανανεώσεις 13 ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Πόντου και οι κοκκινόμαυροι διαθέτουν  ένα βασικό κορμό για να χτίσουν την νέα ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΠΟ έχουν ήδη εκδοθεί κανονικά τα Δελτία των ποδοσφαιριστών με τους οποίους ο Απόλλων προχώρησε σε επέκταση των περσινών συμβολαίων τους για δύο ακόμη χρόνια. Αυτό σημαίνει πως η ΠΑΕ μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας τέτοιας εξέλιξης, που έπρεπε να ολοκληρωθεί πριν την 30η Ιουνίου, πρακτικά έως το Σάββατο 29 Ιουνίου.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου υπό την απειλή μη αδειοδότησης – κάτι που τελικά δεν απέφυγε- έσπευσαν να ανανεώσουν έγκαιρα τα συμβόλαια όσων ποδοσφαιριστών μπορούσαν και βρίσκονταν στα πλάνα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Έτσι η Ομοσπονδία  εξέδωσε κανονικά τα δελτία των Πολίτη, Σαμαρά, Γεωργιάδη, Αμαραντίδη, Τσουμάνη, Καλογέρη, Καλαϊτζίδη, Πουρτουλίδη, Μπρίτο, Χασομέρη, Ολαϊτάν και των  νεαρών Λουφάκη Δαμουλάκη  οι οποίοι είχαν συμφωνήσει  με την διοίκηση για την επέκταση της  συνεργασίας τους . Οι κοκκινόμαυροι αν και δεν εξασφάλισαν την αδειοδότηση διατηρούν ωστόσο ένα βασικό κορμό πάνω στον οποίο θα στηριχθεί η ομάδα ενώ θα αρκεστεί σε μεταγραφές νεαρών παικτών μέχρι 23 χρόνων.

Στον αντίποδα ο Παντελής Θεολόγου, μάλλον αποχωρεί μαζί με τον Λεωνίδα Κυβελίδη. Ο  28χρονος στόπερ,  περιμένει πρόταση απο το εξωτερικό.

 

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up