ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ήττα στα… χαρτιά λόγω απουσίας γιατρού

Συντάκτης: Share:

Καταστάσεις που γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο και δη εκείνο των Ακαδημιών, συνέβησαν σήμερα στην Καλαμαριά όπου επρόκειτο να διεξαχθεί η αναμέτρηση των ομάδων Κ19 Απόλλωνα Πόντου και ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων ήταν κανονικά στο γήπεδο, όμως το ματς δεν ξεκίνησε, καθώς γιατρός δεν υπήρχε και παρά τις όποιες προσπάθειες, δεν ήρθε ποτέ.

Το γηπεδούχο σωματείο δεν μερίμνησε να υπάρχει γιατρός αγώνα κι έτσι το ματς δεν διεξήχθη με υπαιτιότητά του. Το γηπεδούχο σωματείο υποστήριζε ότι ο γιατρός ερχόταν, αλλά μετά την παρέλευση ενός εύλογου χρονικού διαστήματος  περίπου 45 λεπτών το φύλλο αγώνα έκλεισε, αφού ο γιατρός δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Έτσι, η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ταλαιπωρήθηκε άσκοπα, αφού μετακινήθηκε αυθημερόν, ενώ να σημειωθεί ότι το ματς δεν ορίζεται εκ νέου, αλλά θα κατακυρωθεί στον ΠΑΣ με σκορ 0-3.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δε συνεχίζουν στην Κ-19 του Απόλλωνα τόσο ο προπονητής, Χρήστος Νάιντος όσο και ο γενικός αρχηγός, Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης.

Scroll Up