Απόλλων Πόντου: «Περήφανοι για τον Κώστα Γεωργιάδη»

Συντάκτης: Share:

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα Πόντου Καλαμαριάς συνεχάρη τον τεχνικό του Π.Ο. Τρίγλιας Κώστα Γεωργιάδη  για την άνοδο στη Football League.

Ο πρώην συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στη σεζόν 2017-18 εξασφάλισε την παρθενική άνοδο της Τρίγλιας  και η επιτυχία αυτή δεν ήταν έκπληξη για τον Απόλλωνα Πόντου , καθώς γνώριζε εκ των προτέρων τις ικανότητες του φιλόδοξου  Πολιχνιώτη προπονητή τον οποίο  πιστεύει για την ποιότητα της δουλειάς του και όχι μόνο.

Μάλιστα οι «κοκκινόμαυροι»  απένειμαν τα εύσημα, τονίζοντας ότι όλοι στον Απόλλωνα νιώθουν περήφανοι για εκείνον καθώς κάνει περήφανη και την οικογένεια του Απόλλωνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός  και φιλόδοξος προπονητής είχε φύγει νικητής από την Χρυσούπολη δύο φορές με τους κοκκινόμαυρους, σε πρωτάθλημα και κύπελλο την σεζόν 2016-2017.

Σχετική είναι η συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ με συνοδεία της φωτογραφίας του Κώστα Γεωργιάδη με το έμβλημα του Απόλλωνα.

 

Για εμάς δεν ήταν έκπληξη…

Γνωρίζουμε τις ικανότητες, την ποιότητα δουλειάς, την προπονητική ( κι όχι μόνο) προσωπικότητα του Κώστα Γεωργιάδη και για τους λόγους αυτούς θεωρούσαμε φυσική συνέπεια την προοπτική να οδηγήσει τον Π.Ο. Τρίγλιας στην Football League.

Συγχαρητήρια Κώστα!

Κάνεις περήφανη και την οικογένεια του Απόλλωνα.

Εκ της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up