Απόλλων Πόντου : Τριπλό χτύπημα  ενίσχυσης

Συντάκτης: Share:

Κινήσεις ενίσχυσης έκανε ο Απόλλων Πόντου κατά τη διάρεια των τελευταίων ωρών, καθώς μετά τους Στέργιο Τσιμίκα και  Αμπουντού Νασερ,  έκανε δικό του τον 24χρονο Γάλλο μέσο, Μπράιαν.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Στην οικογένεια του Απόλλωνα ανήκει για την συνέχεια ο Γάλλος Esalo Brian Guy ο οποίος μας γνώρισε και τον γνωρίσαμε, συμμετέχοντας στις προπονήσεις της ομάδας μας το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως μεσαίος πλάγιος και έχει γεννηθεί την 15η Ιουνίου του 1988, στην Γαλλία.

 

Μετά την U19 της Monaco ο Brian αγωνίστηκε στην Γαλλική RC La Flèche (2018/19), ακολούθησε η θητεία του στην Tours B΄ (2018/19) και τελευταίος σταθμός πριν τον Απόλλωνα ήταν η União Madeira, στην Πορτογαλία. Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ καλωσορίζει και επίσημα τον Brian, με την ευχή να συμμετέχει στην προσπάθεια της ομάδας μας επιτυχημένα και υγιής.»

Ανακοίνωσε χαφ ο Απόλλων Πόντου

Στην απόκτηση του 24χρονου χαφ, Αμπουντού Νασερ, προχώρησε ο Απόλλων Πόντου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στα στελέχη Π.Α.Ε. Απόλλων Πόντου συγκαταλέγεται πλέον ο Aboudou Nasser, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται ως μεσαίος πλάγιος και έχει γεννηθεί στις 26 Φεβρουαρίου 1998.

 

Γεννήθηκε στο Παρίσι και προηγούμενη ομάδα του ήταν η FC Sion, όπου την περίοδο 2018-19 ήταν μέλος της U19, μεταπηδώντας στην επαγγελματική ομάδα το 2019 έως το καλοκαίρι του 2021. Ο Aboudou Nasser συμμετείχε στις προπονήσεις του Απόλλωνα από τον περασμένο Οκτώβριο και του ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες στην ομάδα μας και καλή διαμονή στην χώρα μας.»

 

Πήρε και Τσιμίκα

Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέργιο Τσιμίκα. Ο Έλληνας μεσαίος κεντρικός γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1994 και έως τώρα έχει αγωνισθεί σε Πανσερραϊκό και Α.Ο. Τρίκαλα.

Καλωσορίζουμε τον Στέργιο με την ευχή και την επιθυμία να έχει την υγεία του και η πορεία του μαζί μας να συνοδεύεται από επιτυχίες.