Είπαν το “ύστατο αντίο” στον Σταύρο Λαζαρίδη

Συντάκτης: Share:

Μέσα σε βαριά ατμόσφαιρα πένθους μια οδύνης έγινε η κηδεία του τέως προέδρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς Σταύρου Λαζαρίδη.

 Στην τελευταία “κατοικία” στα κοιμητήρια της Θέρμης τον συνόδευσαν όλοι οι φίλοι του ,συγγενείς ποδοσφαιριστές και παράγοντες του Απόλλωνα και αποχαιρέτησαν ένα παράγοντα που άφησε την δική του σφραγίδα στον Απόλλωνα με την προσφορά του  το ήθος και την καλοσύνη του .

 

Παρόντες στην εξόδιο ακολουθία  ήταν ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής με τον οποίο ο Σταύρος Λαζαρίδης ήταν κουμπάρος, ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, όπως επίσης οι βουλευτές  της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας, Έλενα Ράπτη και Σταύρος Καλαφάτης,  ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός, Νίκος Ταχιάος και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο Παύλος Ανδρώνης και άλλοι  επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι του.

Από πλευράς Απόλλωνα Πόντου, το  παρών έδωσε ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Καλαϊτζίδης με την οικογένεια του  ο πρώην πρόεδρος Αβραάμ Περσίδης, οι βετεράνοι του συλλόγου Δημήτρης Τομπουλίδης, Κώστας Τσουλουκίδης, Βασίλης Τραϊανόπουλος, Γιώργος Σεμερτζίδης και Αλέξης Αλεξίου και πολλοί  άλλοι.

Ο Σταύρος Λαζαρίδης, ένας από τους πλέον επιτυχημένους προέδρους στην ιστορία του «Απόλλωνα Καλαμαριάς που  οδήγησε την ομάδα στην Α’ Εθνική το 1992 φέρνοντας στον Απόλλωνα τα καλύτερα ταλέντα της Βόρειας Ελλάδας . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει . Οι φίλοι του Απόλλωνα θα τον θυμούνται πάντα για την πολύχρονη προσφορά του , όπως  για το ήθος και την  καλοσύνη και την αξιοπρέπεια του.

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up