Νέο -3 για τον Απόλλωνα Πόντου

Συντάκτης: Share:
Νέο -3 για τον Απόλλωνα Πόντου

Αντιμέτωπος με ακόμα μια ποινή αφαίρεσης βαθμών είναι ο Απόλλωνας Πόντου, με το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να δίνει περιθώριο τριών εργάσιμων ημερών για τη ρύθμιση των χρεών που υπάρχουν προς τον  Τάσο Δημητριάδη.

 

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αναστασίου Δημητριάδη του Κων/νου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 152/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

 

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Νικολάου Βουτσελά του Κων/νου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 151/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

 

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χέρβε Ντέιβιντ Νγκαν Μπίτι, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 135/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

 

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 20-5-2020 και με αριθμ. πρωτ. ΕΠΟ 10279/20-5-2020 αίτηση του αιτούντος Λέννυ Λουά Νανγκίς του Μπεγκαρίν Αθανάζε κατά της ΠΑΕ ΑΠΟ Λεβαδειακός.

 

 

Scroll Up