Ο Απόλλων Πόντου ευχαριστεί τον «Ατέρμονα»

Συντάκτης: Share:

Ο  Απόλλων Πόντου ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας  στις εγκαταστάσεις «Ατέρμονα» στον Άγιο Παντελεήμονα  Κιλκίς και η αποστολή γύρισε στη βάση της κάνοντας  προπόνηση  στην  Καλαμαριά.

Οι “κοκκινόμαυροι” αναμένεται εντός της εβδομάδας να ανακοινώσουν τις μεταγραφές εφ΄ όσον εξασφαλίσουν τα δελτία από την ΕΠΟ

Η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την φιλοξενία  από τον «Ατέρμονα» .

Αναλυτικά

«Οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και γενικά όλη η αποστολή της ομάδας μας, που μετέβη για δέκα ημέρες στο Προπονητικό Κέντρο “Ατέρμων”, ευχαριστούν την οικογένεια Μεταλλίδη για την φιλοξενία. Η διάθεση και η προθυμία να καλύπτουν τις ανάγκες της αποστολής του Απόλλωνα, ώστε να διαμορφώνονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες, μας άφησαν ιδιαίτερα ικανοποιημένους».

Δουλειά στο γήπεδο Καλαμαριάς

«Με την ολοκλήρωση των προπονήσεων στο Αθλητικό Κέντρο “Ατέρμων” ο Απόλλων επέστρεψε για προπονήσεις στην έδρα του, στην Καλαμαριά, αρχής γενομένης από σήμερα. Συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος της προπόνησης το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής και ταχύτητας και στην συνέχεια παιγνίδια με μπάλα σε αγωνιστικά τετράγωνα. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας δούλεψε σε τομείς της αγωνιστικής “ταυτότητας” που στοχεύει να αποκτήσει».

Δείτε Επίσης

Scroll Up