Το Σάββατο η έναρξη προετοιμασίας του Απόλλωνα Πόντου

Συντάκτης: Share:

Τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους απολαμβάνουν οι παίκτες και οι διοικούντες του Απόλλωνα Πόντου  καθώς ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση εν όψει της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας .

 

Οι “κοκκινόμαυροι” είναι πανέτοιμοι  για να συμμετάσχουν  στο πρωτάθλημα της Super League 2  και ξεκινούν 23 μέρες νωρίτερα απ΄ότι πέρσι.

Το Σάββατο στις 17 Αυγούστου,  το απόγευμα ορίστηκε  το πρώτο ραντεβού των παικτών του Δημήτρη Καλαϊτζίδη  για την έναρξη της προετοιμασίας.

Θυμίζουμε ότι πέρσι ο Απόλλων άρχισε προπονήσεις στιςε 10 Σεπτεμβρίου καταρτίζοντας το ρόστερ σε μια εβδομάδα, ενώ φέτος βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση, αφού διατηρεί  ένα βασικό κορμό ενώ ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει προχωρήσει σε κάποιες συμφωνίες παικτών κάτω των 23 ετών οι οποίες και θα ανακοινωθούν .

Δούλεψε σκληρά ο Αδάμ για το γήπεδο

Οι εργασίες στο γήπεδο του Απόλλωνα για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα ολοκληρώθηκαν σχεδόν ύστερα από τις φιλότιμες προσπάθειες του Κώστα Αδάμ  που εδώ και μια εβδομάδα ξεκίνησε την προεργασία  προκειμένου το γήπεδο  να είναι έτοιμο  για να φιλοξενήσει την ομάδα

Δείτε Επίσης

Scroll Up