Τους έμεινε η ταλαιπωρία στον Απόλλωνα Πόντου

Συντάκτης: Share:

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά ο αγώνας του Απόλλωνα Πόντου με τον Αήττητο Σπάτων και τον λόγο έχει η Διοργανώτρια Αρχή η οποία θα ορίσει τους αγώνες εντός 15νθημέρου.

Πιθανότατα θα είναι εμβόλιμη αγωνιστική με πιθανές ημερομηνίες 16, 23 ή 30 Ιανουαρίου. Για τον Απόλλωνα βόλεψε πάντως η αναβολή και τους έμεινε απλά η  διήμερη ταλαιπωρία .

Αυτό που πέρασαν οι ιθύνοντες του Απόλλωνα αλλά και οι ποδοσφαιριστές στο χιονισμένο και παγωμένο γήπεδο της Καλαμαριάς ήταν μια μεγάλη ταλαιπωρεία . Καλύτερα να αγωνίζονταν, παρά αυτά βίωσαν έστω και εάν δεν έγινε ο αγώνας καθώς αναγκάστηκαν να καθαρίσουν με τα χέρια μέρος του αγωνιστικού χώρου αλλά μάταια.

Οι παίκτες του Απόλλωνα, παρά την αναβολή πάντως δεν έκατσαν με “σταυρωμένα” χέρια. Προπονήθηκαν κανονικά αρχίζοντας ήδη την προετοιμασία τους για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα στην Άρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Επιστρέφουν τρεις με Καραϊσκάκη Άρτας – εκδόθηκε το δελτίο του  Γιάννη Αγτζίδη

Το παρήγορο είναι,  ότι αν και  δεν έγινε το ματς με τον Αήττητο, εξέτισαν τις ποινές τους οι Αμαραντίδης, Σπόλιαριτς και Γιάννης Καλαϊτζίδης και έτσι θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής . Επίσης και ο Νίκος Πορτουλίδης που είχε κάποιες ενοχλήσεις θα είναι πανέτοιμος ενώ εκδόθηκε την Δευτέρα το δελτίο του νεοαποκτηθέντα Γιάννη  Αγτζίδη και τέθηκε στην διάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για το παιχνίδι της Κυριακής .

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις του Απόλλωνα συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους μεταγραφικούς στόχους, ενώ ο Απόλλων αναμένει να λύσουν τα συμβόλαια οι παίκτες που συμφώνησε για να υπογράψουν στην ομάδα.