ΑΠΟΨΗ: “Καλά έκανε ο Καρυπίδης και κράτησε τον Μάντζιο, αυτό θα γίνει τώρα…”

Συντάκτης: Share:

Η ήττα-αποκλεισμός του Άρη από τη Λαμία σκόρπισε απογοήτευση και πίκρα στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, απόλυτα δικαιολογημένα, γιατί μια μικρομεσαία ομάδα, με το συμπάθιο, κατάφερε να αποκλείσει τον Άρη και μάλιστα να μην δεχθεί τέρμα σε τρία παιχνίδια και μία 30λεπτη παράταση, σύνολο 400 λεπτά περίπου.

Το θέμα προπονητή ανακινήθηκε σχεδόν μόνο του, γιατί στα δύσκολα, αυτός που την “πληρώνει” είναι ο προπονητής και γι αυτό πλέον, τα σχόλια ότι “ο Άρης διώχνει τον Μάντζιο” ή ότι “την πληρώνει ο Μάντζιος για τον αποκλεισμό”, έδιναν κι έπαιρναν…

Δεν συνέβη όμως τίποτα! Ο Καρυπίδης στήριξε τον προπονητή και γι αυτό το θέμα, πήρε θέση, μιλώντας στην TV-100 και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ”, ο πρώην ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων, Σπύρος Γόγολος, ο οποίος μεταξύ άλλων, τόνισε:

-“Καλά έκανε, για μένα, ο μεγαλομέτοχος του Άρη και κράτησε τον Μάντζιο! Τι θα κέρδιζε εάν τον έδιωχνε σε αυτή τη φάση; θα έβρισκε καλύτερο να κοουτσάρει έως τέλους της χρονιάς και μάλιστα με επιτυχία; Μέχρι να έρθει ο καινούργιος θα έχει πετάξει το πουλκάκι της Ευρώπης, το οποία ακόμη διεκδικεί ο Άρης, ο οποίος εάν πάρει τους 6 βαθμούς, θα κερδίσει ένα εισιτήριο. Εάν δεν πάρει τους βαθμούς, θα πρέπει να παλέψει όλα τα ματς και να πάρει βαθμούς για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Πιστεύω ότι η κίνηση διατήρησης του προπονητή στη θέση του, ήταν πολύ σωστή απόφαση, Τώρα πλέον, οι παίκτες ξέρουν ότι αυτός είναι ο προπονητής και μπορεί να οδηγήσει σε ψυχολογική ανάταση όλης της ομάδας, με διπλό στο Αγρίνιο, που θα βοηθήσει τους παίκτες να αναγεννηθούν ψυχολογικά”.