ΑΠΟΨΗ: “Ο ΠΑΟΚ φταίει, που είναι πρώτος με διαφορά, ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν… βλέπεται”!

Συντάκτης: Share:

Πώς γίνεται να είναι πρώτη και μάλιστα με διαφορά 9 βαθμών από την δεύτερη, μια ομάδα που δεν παίζει μπάλα και δεν έχει δείξει ότι αξίζει να είναι εκεί και μάλιστα με τέτοια διαφορά, που ήταν μεγαλύτερη και “ψαλιδίστηκε”;

Την απάντηση δίνει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης, που είναι “πυρ και μανία” με τις γκέλες του ΠΑΟΚ από την αρχή της χρονιάς: “Ο ΠΑΟΚ φταίει που είναι πρώτος και μάλιστα με διαφορά αυτός ο Ολυμπιακός, που δεν βλέπεται! Δεν είναι δυνατόν να χάνουν από Ιωνικό και Ατρόμητο, από Γιάννενα και Άρη μέσα στην Τούμπα και εκεί που κερδίζουν 4-1 από τον Βόλο, να τους ισοφαρίζουν. Οι παίκτες και ο προπονητής του ΠΑΟΚ φταίνε, αυτοί έκαναν δώρο την πρωτιά στον Ολυμπιακό”.

-Τελείωσε το πρωτάθλημα, πιστεύεις;

-“Τίποτα δεν τελείωσε, ο Ολυμπιακός χωρίς τους Αφρικανούς είναι μηδέν και θα το δείτε στα επόμενα παιχνίδια, γιατί εάν ο ΠΑΣ Γιάννενα παίξει όπως τον ξέρουμε, θα τον κερδίσει μέσα στιν Πειραιά, έχει καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και φυσικά μέσα στην Τούμπα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ, παρά μόνο η νίκη, γιατί έτσι μπορεί να αλλάξει το σκηνικό και να πλησιάσει ο ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση, να εκμεταλλευθεί δηλαδή τις αδυναμίες του Ολυμπιακού σε έμψυχο υλικό…”