Άρχισαν τα όργανα: Δημοσιεύματα για την δήθεν πολυϊδιοκτησία ξαναβγαίνουν…

Συντάκτης: Share:

Η τακτική του παρασκηνίου και των δεινόσαυρων του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι πλέον γνωστή και φυσικά όλοι αυτοί είναι προβλέψιμοι!

Είχαμε προβλέψει ότι θα επαναφέρουν την δήθεν υπόθεση πολυϊδιοκτησίας Ξάνθης-ΠΑΟΚ και δικαιωνόμαστε πλήρως από τα όσα διαβάζουμε τελευταία, από μέσα ενημέρωσης που βρίσκονται στον “όμιλο Μαρινάκη” και το μόνο που κάνουν, είναι να “θυμίζουν” ότι υπάρχει μια υπόθεση πολυϊδιοκτησίας μόνο που ξεχνάνε ότι υπάρχει απόφαση του CAS, η οποία δικαιώνει τον ΠΑΟΚ (και την Ξάνθη φυσικά) και ουσιαστικά ξεφτιλίζει την ελληνική αθλητική δικαιοσύνη, ζητώντας από την εφέσεων να δικάσει επιτέλους!

Stoiximan: Είσαι ο καλύτερος προπονητής; Στα Fantasy τουρνουά φτιάχνεις τη δική σου ομάδα & διεκδικείς την κορυφή. Πάτα εδώ!

Δικαιώνει τον ΠΑΟΚ, στον οποίο επέστρεψε τους βαθμούς και δεν δικαιώνει την Ξάνθη, η οποία δεν προσέφυγε στο CAS και γι αυτό υποβιβάσθηκε, ενώ κανονικά θα έπρεπε να σωθεί με +12 βαθμούς!

Τώρα πλέον άρχισαν πάλι τα όργανα, αρχικά με το “μπούλινγκ” που δέχθηκε η κυρία Μαργαρίτα Στενιώτη, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, αξιοπρεπέστατη δικαστής, προκειμένου να αποχωρήσει από την επιτροπή, γιατί εκεί θα ήταν άψογη στα καθήκοντά της και προφανώς το παρασκήνιο δεν τα θέλει αυτά…

Γράφουν ότι θα υπάρξει συζήτηση για την καταγγελία πολυϊδιοκτησίας, πιπιλίζοντας την ίδια καραμέλα, επί μήνες.

Θα το βρούμε μπροστά μας πάλι αυτό, όχι στην ΕΕΑ, αλλά στην εφέσεων, όπου πρόεδρος είναι ο κ. Γιαρένης, του οποίου οι κόρες είναι αθλήτριες υγρού στίβου του Ολυμπιακού, αλλά ακόμη δεν έχει δηλώσει κώλυμα για την εκδίκαση της υπόθεσης και μάλλον ούτε θα δηλώσει…

Φοβερά πράγματα… Θέλουν να έχουν τον ΠΑΟΚ σε ομηρία, όπως έχουμε πει εδώ και μήνες, άσχετα αν κάποιοι ξύπνησαν τώρα!

Scroll Up