Άρης: Έμφαση στη κατοχή ενόψει Γκόμελ

Συντάκτης: Share:

Ο Άρης ανεβάζει σιγά σιγά στροφές για την ερχόμενη αναμέτρηση με την Γκόμελ (Τετάρτη 27/7). Με τον Χέρμαν Μπόυργος να δίνει προσοχή στον έλεγχο της μπάλας και της κατοχής.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης, με το πρόγραμμα της Δευτέρας να περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής και παιχνίδια κατοχής μπάλας.

Αύριο, Τρίτη, παραμονή του ευρωπαϊκού αγώνα, η προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή της αναμέτρησης με την ομάδα από τη Λευκορωσία.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι αύριο, Τρίτη (26/07), η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας μας, German Burgos, θα διεξαχθεί στις 17:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

Αύριο, στις 18:30, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της FK Gomel, Vladimir Nevinsky.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παραλαβή των διαπιστεύσεων του δεύτερου αγώνα θα γίνει αύριο, πριν από τις συνεντεύξεις Τύπου, από την αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης, στις οποίες –σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA- θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων (ένας εκπρόσωπος από κάθε ΜΜΕ), ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας (FFP2) σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο.