Αιγίδης : “Σωστά στηρίζει η κυβέρνηση τον Άρη μέσω της επιστολής της”

Συντάκτης: Share:

Για τις επαφές της ΠΑΕ Άρης με την κυβέρνηση για την δικαίωση στο CAS και την κατάσταση στην ΚΑΕ μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Γιώργος Αιγίδης.

Ο γενικός γραμματέας του ερασιτέχνη Άρη αναφέρθηκε επίσης και στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στα τμήματα των «κίτρινων» και ειδικά στις μικρές ηλικίες.

Αναλυτικά όσα είπε :

«Καλά κάνει η κυβέρνηση και στηρίζει τον Άρη στον αγώνα που κάνει για την δικαίωση του. Η ΠΑΕ Άρης είναι απολύτως τυπική σε όλα, έχει πληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της και με την βοήθεια της κυβέρνησης πιστεύω ότι στο CAS θα δικαιωθεί. Η επιστολή της κυβέρνησης είναι ένα ακόμα δείγμα της στήριξης προς τον Άρη, γιατί γνωρίζουν και εκεί ότι το δίκιο είναι με το μέρος του.

Στον Άρη έχουμε πληρώσει όλα τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Ο λαός της ομάδας έχει ζήσει φοβερή ταλαιπωρία τα τελευταία χρόνια και όμως δεν την άφησε. Εμείς από την πλευρά μας.

Γίνεται μια σπουδαία προσπάθεια στον ερασιτέχνη Άρη, είμαστε πληττόμενοι από το θέμα του κορονοϊού αλλά πάνω από όλα είναι η ασφάλεια όλων και η υγεία. Μακάρι να το ξεπεράσουμε γρήγορα και να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή που είχαμε πριν. Αρχίσαμε συναντήσεις με τους εφόρους των τμημάτων και είμαστε σε αναμονή των αποφάσεων της ΓΓΑ. Ο σύλλογος δεν είναι μια απλή ακαδημία, είναι ένας μεγάλος σύλλογος που πάνω από 2500 παιδάκια αθλούνται σχεδόν καθημερινά. Είναι μεγάλη υπόθεση αυτός ο αριθμός των παιδιών.

Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ, αλλά όλα τα τμήματα παίζουν τον ρόλο τους στον Άρη. Με την ΚΑΕ υπάρχει ένα δύσκολο κεφαλαίο, εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά ειδικά φέτος έτσι όπως έκλεισε η χρονιά είναι ακόμα πιο δύσκολα. Αγωνιστικά η ομάδα θα έμενε στην κατηγορία, το θέμα είναι από εδώ και πέρα τι γίνεται. Από τον Δεκέμβρη εμείς σαν ερασιτέχνης προσπαθησαμε να κρατήσουμε το τμήμα μπάσκετ με κάθε τρόπο, μετά από την ημέρα που κ. Γουλιέλμος παράτησε την ομάδα και γύρισε στην Αθήνα. Θα γίνει μια συνέλευση στον ΑΣ Άρης και εκεί θα κοιτάξουμε πως θα οργανώσουμε την επόμενη μέρα στην ομάδα. Το θέμα με τους ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν στην ΚΑΕ το χειρίζεται αποκλειστικά ο κ. Αρβανίτης δεν θέλω να πω εγώ κάτι παραπάνω.

Scroll Up