ΑΝΑΛΥΣΗ: Τι (δεν) άλλαξε ο Μίχαελ Ένινγκ

Συντάκτης: Share:

Το ντεμπούτο του Μίχαελ Ένινγκ ήταν αν θετικό. Διπλό στην Ξάνθη, νίκη-ανάσα έπειτα από δύο ήττες και ο Άρης πλέον πλησίασε τις θέσεις των πλέι οφ.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρξαν μεγάλες διαφορές στον σχηματισμό και τις επιλογές προσώπων για την ενδεκάδα. Για την ακρίβεια καμία, αφού ο Ένινγκ παρέταξε τους ίδιους, που παίζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Υπήρξαν όμως στοιχεία που έβαλε στο παιχνίδι του Άρη ο Γερμανός. Όπως για παράδειγμα τη συγκέντρωση και την προσήλωση στην αμυντική λειτουργία και κυρίως στην αλληλοκάλυψη στα άκρα. Δηλαδή, όσες φορές προωθήθηκαν τα μπακ στην επίθεση, υπήρχε πάντα παίκτης να τους καλύψει.

Από εκεί και πέρα, αν θα έπρεπε να σταθούμε σε κάποια αλλαγή, αυτή θα ήταν σίγουρα η διάθεση των ποδοσφαιριστών, πράγμα αναμενόμενο, όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή.

Ο Ένινγκ, προς τιμή του, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Ξάνθης, παραδέχθηκε πως οι παρεμβάσεις του στην ομάδα ήταν ελάχιστες και ουσιαστικά στηρίχθηκε σε όσα βρήκε. Είναι ξεκάθαρο όμως, πως όσο περνούν τα παιχνίδια θα βάζει στοιχεία στο παιχνίδι του Άρη.

Scroll Up