Ανανεώνει ο Δεληζήσης με τον Άρη!

Συντάκτης: Share:

Πριν από μερικές εβδομάδες υπήρξαν δημοσιεύματα, τα οποία έκαναν λόγο περί ενδιαφέροντος του Αστέρα Τρίπολης για τον Γιώργο Δεληζήση. Μάλιστα, ο έμπειρος αμυντικός, με δεδομένο ότι τον Ιανουάριο μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, έχει τη δυνατότητα να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί. Μόνο, που όπως φαίνεται, αυτή η… ομάδα θα είναι ο Άρης!

Ο 30χρονος αρχηγός των κιτρινόμαυρων έχει πραγματοποιήσει φέτος πολύ καλές εμφανίσεις και μαζί με τον Βέλεθ έχουν συστήσει ίσως το πιο αξιόπιστο αμυντικό δίδυμο που είδαμε φέτος στον Άρη. Η παρουσία του δεν έχει περάσει απαρατήρητη και παρά το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι “έπαιξε” και το σενάριο να αποχωρήσει, πλέον δείχνει να έχει κερδίσει με το… σπαθί του μια θέση στο ρόστερ της ομάδας. Και η αγωνιστικότητά του, συν την ποιότητά του φαίνετια πως θα του εξασφαλίσουν νέο συμβόλαιο με τον Άρη.

Με την πλευρά του “Δέλη” έχουν ξεκινήσει επαφές προ καιρού, υπάρχει σημείο επαφής και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα είναι πραγματικά μεγάλη έκπληξη αν δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, πολύ σύντομα να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις…