Αναζητά και δεύτερη «νίκη», στο… κάδρο οι μεταγραφές

Συντάκτης: Share:

Την περασμένη Πέμπτη ήρθαν τα ευχάριστα από το CAS για τον Άρη με τη δικαίωση της προσφυγής για το -6 και την επιστροφή των βαθμών. Μαθηματική εξασφάλιση των Play offs και στο… καπάκι μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Σε αγωνιστικό επίπεδο οι Κιτρινόμαυροι περιμένουν να μάθουν σήμερα (16:00) τη σειρά των αγώνων του μίνι-πρωταθλήματος, αλλά σε εξωαγωνιστικό αρχίζουν να σκέφτονται και πάλι το… CAS. Διότι σε λίγες ημέρες αναμένουν τα νεότερα και για μία άλλη υπόθεση, αρκετή σοβαρή, που «ταλαιπωρεί» την ομάδα εδώ και πολλούς μήνες. Αναφερόμαστε στο «θέμα Ντουρμισάι» για το οποίο υπάρχει τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών σε αναστολή, μέχρι να αποφανθεί το διεθνές διαιτητικό δικαστήριο για την έφεση της ΠΑΕ Άρης. Στις αρχές Φεβρουαρίου, υπήρξε ενημέρωση για μία ακόμη αναβολή στην έκδοση απόφασης, η οποία αναμένεται από τις 11 Μαρτίου και μετά.

Δεν θα είναι απίθανο να προκύψει και νέα παράταση, ωστόσο γενικά υπάρχει μία αίσθηση πως το πολύ μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρχει απόφαση. Άλλωστε κάτι τέτοιο μετέφερε πρόσφατα σε δηλώσεις του ο νομικός της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Ζέμπερης. Πρόκειται για μία υψίστης σημασίας απόφαση για το μέλλον του Άρη, με δεδομένο το ότι αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας δεν μπορούν να προχωρήσουν σε οποιοδήποτε σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, αφού δεν γνωρίζουν αν θα μπορέσουν τελικά να κάνουν μεταγραφές.