Ανοίγει η κουβέντα για μεταγραφές, ανανεώσεις και αποχωρήσεις…

Συντάκτης: Share:
Εντυπωσιάστηκε ο Ένινγκ! Τι είπε στους ανθρώπους του Άρη στην πρώτη σύσκεψη!

Άγγελος Χαριστέας και Μίχαελ Ένινγκ βρίσκονται σε συνεχή επαφή για θέματα που αφορούν στον Άρη, ενώ σιγά-σιγά μπαίνουν και στο κομμάτι του ρόστερ.

Οι δύο άνδρες, σε συνεργασία βέβαια και με τον Τόλη Τερζή, που είναι ο συνεργάτης του Ένινγκ εξετάζουν πολλές περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν, ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει τα ονόματα και ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ήδη ανήκουν στην ομάδα κι ενδεχομένως να τεθεί θέμα αποχώρησής του.

Βέβαια όλα αυτά βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εκπλήξεων και σε μεταγραφές, αλλά και σε αποχωρήσεις. Άλλωστε είναι δεδομένο πως το επόμενο χρονικό διάστημα όλο το υλικό θα περάσει από αξιολόγηση από τον Γερμανό τεχνικό, ενώ ένα σημαντικό κομμάτι των αποφάσεων θα αφορά σε ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το επόμενο καλοκαίρι. Κι αυτό διότι τον Ιανουάριο θα μπορούν να συζητήσουν και να συμφωνήσουν με ομάδες, μπαίνοντας στο τελευταίο εξάμηνο των συμβολαίων τους.

Ο Άρης και δη οι Χαριστέας και Ένινγκ καλούνται να αποφασίσουν σε ποιους θα δοθεί προτεραιότητα, ώστε να κατατεθούν προτάσεις ανανέωσης. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Φραν Βέλεθ, με την πλευρά του οποίου έχουν γίνει συζητήσεις κι έχει μεταφερθεί πρόθεση, αλλά και πρόταση ανανέωσης. Στη συγκεκριμένη λίστα υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές και προσεχώς θα υπάρξουν κι άλλες κρούσεις, ανάλογα με τη σειρά… προτεραιότητας.

Γενικά οι επόμενες ημέρες αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον μιας και ο Γερμανός προπονητής του Άρη θα αποκτήσει μια «καλύτερη» άποψη για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, οπότε και θα είναι σε θέση να κάνει τις εισηγήσεις του στον Χαριστέα. Σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταρτιστεί, οι Κιτρινόμαυροι θα είναι έτοιμοι για τις πρώτες κινήσεις τους, νωρίς τον Ιανουάριο, ανάλογα βέβαια και με τις σκέψεις-επιθυμίες του Θόδωρου Καρυπίδη, που θα έχει και τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις.

Scroll Up