Απίστευτες καταστάσεις με τον Άρη και την ΕΠΟ – Η έφεση του Σαράκη, ο λόγος και το σκάνδαλο

Συντάκτης: Share:

Ο προϊστάμενος του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Βασίλης Σαράκης φέρεται να κατέθεσε έφεση για την ευρωπαϊκή άδεια της ΠΑΕ Άρης, η οποία πηγαίνει πλέον να εκδικαστεί στο δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδοτήσεων της ομοσπονδίας.

Τουλάχιστον αυτό κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα σε συγκεκριμένα ΜΜΕ, αν και μέχρι στιγμής οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν καμία ενημέρωση.

Ο Σαράκης, που πήρε τη θέση του Δημητρίου στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ήταν ο μοναδικός που μειοψήφησε σε μία απόφαση που βγήκε με… σκορ 4-1. Πρόκειται για έναν νομικό που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην Ομοσπονδία και άρα σε πολλές υποθέσεις έχει αντιδικήσει με την ΠΑΕ Άρης.

Για ποιο λόγο μειοψήφησε και θέλει να στείλει την αδειοδότηση στην εφέσεων; Για την υπόθεση Παλαθουέλος. Μιλάμε για εκκρεμοδικία και μία απόφαση που βγήκε στις  27 Ιανουαρίου. Άρα δεν αφορά τον έλεγχο που γίνεται για μέχρι τις 31/12. Όπως άλλωστε αποδέχθηκαν και τα 4 μέλη που ψήφισαν υπέρ της ευρωπαϊκής άδειας του Άρη.

Η ΠΑΕ δεν έχει μέχρι στιγμής καμία ενημέρωση, μέχρι 31/12 έχει πληρώσει 4.6 εκατ. ευρώ και σε κάθε περίπτωση, όπως και με την υπόθεση Λάσκοφ, ακόμη κι αν γίνει η ανατροπή στη δευτεροβάθμια και παρθεί πίσω η άδεια, θα γίνει προσφυγή στην UEFA που θα έχει τον τελευταίο λόγο.